Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 2 Mart 2024 #11 swertY dedi: Kesinlikle Klasse'yi al geç. Kalitelidir üzmez. Ama bu pahalı geldi bana Trendyol'dan da bir bak derim. Genişletmek için tıkla... Ben 2 hafta önce bunlardan 10 cm daha küçük bir pad almıştım 70 TL idi gayet güzel.
swertY dedi: Kesinlikle Klasse'yi al geç. Kalitelidir üzmez. Ama bu pahalı geldi bana Trendyol'dan da bir bak derim. Genişletmek için tıkla... Ben 2 hafta önce bunlardan 10 cm daha küçük bir pad almıştım 70 TL idi gayet güzel.
L lcwçalışanı Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 205 3 Mart 2024 #12 Sentron dedi: Ben 2 hafta önce bunlardan 10 cm daha küçük bir pad almıştım 70 TL idi gayet güzel. Genişletmek için tıkla... link.
Sentron dedi: Ben 2 hafta önce bunlardan 10 cm daha küçük bir pad almıştım 70 TL idi gayet güzel. Genişletmek için tıkla... link.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.335 Çözümler 6 7 Mart 2024 #13 Sentron dedi: Ben 2 hafta önce bunlardan 10 cm daha küçük bir pad almıştım 70 TL idi gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Link paylaşacak mısın yoksa polis mi çağırayım?
Sentron dedi: Ben 2 hafta önce bunlardan 10 cm daha küçük bir pad almıştım 70 TL idi gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Link paylaşacak mısın yoksa polis mi çağırayım?
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 7 Mart 2024 #14 Algoritmik dedi: Link paylaşacak mısın yoksa polis mi çağırayım? Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda daha pahalı her gün zam geliyor.
Algoritmik dedi: Link paylaşacak mısın yoksa polis mi çağırayım? Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda daha pahalı her gün zam geliyor.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.335 Çözümler 6 7 Mart 2024 #15 Sentron dedi: Hocam şu anda daha pahalı her gün zam geliyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudur da yine de paylaşın gözümüzün önünde olsun kontrol ederiz.
Sentron dedi: Hocam şu anda daha pahalı her gün zam geliyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudur da yine de paylaşın gözümüzün önünde olsun kontrol ederiz.