Mouse pad alırken nelere dikkat edilmeli?

regithecap

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben yaklaşık 2 yıl önce Trendyol'dan aldığım desenli bir mouse Pad'i kullanıyorum, ölçüleri 90X40. bu mouse Pad'imi değiştirmek istiyorum çünkü alt yüzeyinin kenarları eriyip yapış yapış oldu ve sürekli masada siyah ve yapış yapış kalıntılarını bırakıyor. Yeni mouse pad seçerken de size sorum şu olacak: Kaliteli bir mouse Pad'de de bu problemi yaşar mıyım yoksa benim mouse Pad'im mi dandik? Bu soruya cevabınız doğrultusunda ya yine ucuz markasız bir mouse pad alacağım ya da gerekirse pahalı bir mouse pad alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, ben yaklaşık 2 yıl önce Trendyol'dan aldığım desenli bir mouse Pad'i kullanıyorum, ölçüleri 90X40. bu mouse Pad'imi değiştirmek istiyorum çünkü alt yüzeyinin kenarları eriyip yapış yapış oldu ve sürekli masada siyah ve yapış yapış kalıntılarını bırakıyor. Yeni mouse pad seçerken de size sorum şu olacak: Kaliteli bir mouse Pad'de de bu problemi yaşar mıyım yoksa benim mouse Pad'im mi dandik? Bu soruya cevabınız doğrultusunda ya yine ucuz markasız bir mouse pad alacağım ya da gerekirse pahalı bir mouse pad alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

En azından Klasse Pro'lardan 90x40 larından almaya çalış oldukça güzeller.

Kaliteli mousepad istisnasiz her zaman konfor seviyesini yukseltir. Hele daha once mousepad yatirimi yapmadiysaniz eger, yuksek kaliteli bir mousepad gecisinde simdiye kadar kullandigima mousepad dediysem bu nedir dedirtir :)

Once kontrol mu yoksa hiz yuzeyine mi ihtiyaciniz var onu belirlemeniz gerekir cunku birbirinden farkli amaclara hizmet ediyorlar. Dolayisiyla deneyimlerinizde fark olusacaktir. Ikincisi de taban malzemesi. Masaya tam olarak yapismayan kalitesiz bir taban kesinlikle keyif kacirir. Ondan dolayi masaya tam yapisan tabanlardan secmeye ozen gosterin. Butcenizi bilmiyorum fakat Artisan'larin tabanlari da yuzeyleri kadar ciddi kalite seviyesindedir.

Butcenizi belirtirseniz deneyimli arkadaslarimiz onerilerle gelirler diye tahmin ediyorum.

Bütçe çıkıyorsa soa veya ace series alınabilir 2 model soada dikişler altta olduğu için bileği rahatsız ettirmiyor ben hem Speed hem hybrid modelini kullanıyorum çok memnunum gerek deseni olsun gerek hızı olsun ace seriesteki tek sıkıntı sanırım bir şey dökülünce veya terleyince leke kalıyormuş sleeve ile kullanılması daha doğru olur.

Bütçe çıkıyorsa soa veya ace series alınabilir 2 model soada dikişler altta olduğu için bileği rahatsız ettirmiyor ben hem Speed hem hybrid modelini kullanıyorum çok memnunum gerek deseni olsun gerek hızı olsun ace seriesteki tek sıkıntı sanırım bir şey dökülünce veya terleyince leke kalıyormuş sleeve ile kullanılması daha doğru olur.
Eğer ace series diye bahsettiğin wraith ise o para verilmez o bütçeye çıkana kadar gidip FreeFall alınır

Hafif bütçelerde ve genel olarak FPS oynuyorsanız spirit of aim tercih edilebilir çünkü 90x40 mouse padler genel olarak yüzey anlamında kalitesiz bir süre kullandıktan sonra yüzeyde performans kaybı olabilir

Son düzenleme:
Anladım teşekkür ederim, bütçemi mousepad alırken 1.000'den yukarıda tutmam diye düşünüyordum aslında, sağolun çoğu kişi bir sürü seri önermiş ama çoğuda ne kadar iyi olsada benim bütçemi aşan fiyatlara sahip. Zaten daha çok hikaye tarzı oyunlar oynayan biriyim, FPS'le pek aram yoktur. Değerlendirmelerim sonucunda fiyatını da öne sürerek klasse pro serisinden almayı düşünüyorum şuan. Sizce iyi bir karar mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı