C centlr Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #1 Amazon.com.tr dün bunu almıştım bugün geldi, garip bir dokusu var ve faremi algılamıyor çözümü var mıdır? Mouse: ASUS TUF M3.
Amazon.com.tr dün bunu almıştım bugün geldi, garip bir dokusu var ve faremi algılamıyor çözümü var mıdır? Mouse: ASUS TUF M3.
Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 774 Çözümler 6 12 Ekim 2024 #2 centlr dedi: Amazon.com.tr dün bunu almıştım bugün geldi, garip bir dokusu var ve faremi algılamıyor çözümü var mıdır? Mouse: ASUS TUF M3. Genişletmek için tıkla... nasıl yani? aynı fareyi aynı padin pro versiyonuyla gayet iyi bir şekilde kullanmıştım.
centlr dedi: Amazon.com.tr dün bunu almıştım bugün geldi, garip bir dokusu var ve faremi algılamıyor çözümü var mıdır? Mouse: ASUS TUF M3. Genişletmek için tıkla... nasıl yani? aynı fareyi aynı padin pro versiyonuyla gayet iyi bir şekilde kullanmıştım.
C centlr Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #3 Ucrold dedi: nasıl yani? aynı fareyi aynı padin pro versiyonuyla gayet iyi bir şekilde kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Çok milim milim oynatınca kesintili şekilde hareket ediyor ama normal kullanamıyorum anlayamadım.
Ucrold dedi: nasıl yani? aynı fareyi aynı padin pro versiyonuyla gayet iyi bir şekilde kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Çok milim milim oynatınca kesintili şekilde hareket ediyor ama normal kullanamıyorum anlayamadım.
Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 774 Çözümler 6 12 Ekim 2024 #4 centlr dedi: Çok milim milim oynatınca kesintili şekilde hareket ediyor ama normal kullanamıyorum anlayamadım. Genişletmek için tıkla... mouse padi kaldırıp deneyin. mouseda sorun olabilir. klasse kaliteli bir marka fakat siz ofis padi almıssınız.
centlr dedi: Çok milim milim oynatınca kesintili şekilde hareket ediyor ama normal kullanamıyorum anlayamadım. Genişletmek için tıkla... mouse padi kaldırıp deneyin. mouseda sorun olabilir. klasse kaliteli bir marka fakat siz ofis padi almıssınız.
C centlr Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #5 Ucrold dedi: mouse padi kaldırıp deneyin. mouseda sorun olabilir. klasse kaliteli bir marka fakat siz ofis padi almıssınız. Genişletmek için tıkla... Mouseda sorun yok eski gamepadimde çalışıyor.
Ucrold dedi: mouse padi kaldırıp deneyin. mouseda sorun olabilir. klasse kaliteli bir marka fakat siz ofis padi almıssınız. Genişletmek için tıkla... Mouseda sorun yok eski gamepadimde çalışıyor.
Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 774 Çözümler 6 12 Ekim 2024 #6 centlr dedi: Mouseda sorun yok eski gamepadimde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... hocam gamepad derken? anlayamadım
centlr dedi: Mouseda sorun yok eski gamepadimde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... hocam gamepad derken? anlayamadım
C centlr Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #7 Ucrold dedi: hocam gamepad derken? anlayamadım Genişletmek için tıkla... Mouse pad ya aklım karıştı pardon.
Ucrold dedi: hocam gamepad derken? anlayamadım Genişletmek için tıkla... Mouse pad ya aklım karıştı pardon.