Mouse pad bilek yakması yıkayınca geçer mi?

Daha fazla  
Nasıl yıkayacaksın hocam?

Hocam yeni aldıysan kokması normaldir her mouse pad yıkanmaz ama illa da yıkayacağım diyorsan ılık suyla birazcık sabun veya duş jeli elin ile gezdir sonra iyice durula yalnız çok iyi durulaman lazım yoksa mouse pad köpük kusar kuruturken de peçete ile ıslaklığını al üstüne ser sonra da güneşe bırak sakın fön makinesi tutma.

Bunu geri iade et! Bileğini sabunla yıka ve gliserin sür.Eczanede bulunur.

Hocam banyo duvarına (fayans ise) mause padin arka kısmını ıslatıp yapıştır. Duvardan düşmüyor öyle. Ardından ılık su ve sabun kullanarak temizle ve durula.

Hocam ekleme yapayım satıcının sorularından gördüm ürün yıkanabilirmiş dediğim adımları uygularsan bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum çok kez yıkadım kendi mousepadimi.

Yıkayınca daha kötu olur hiç yıkama ıade edebılırsın.

Yeni gelen mouse pad kokar kaucuk vs. balkona as havalansın 1 gun ağır kokusu gecer ama bıraz daha kalır herhalde. Balkondan almadan önce saç kurutma ıle havalandırıp alabılırsın.
Çok da rahatsız edıyorsa yapıstır fayansa foşur foşur yıka.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…