Mouse pad çamaşır makinesinde yıkanır mı?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Makinem yeni nesil. 400 devir bulunuyor. Soğuk su ya da 20 derece de var. Size yarım saatlik kısa programda yıkanır mı?

Ben banyoda araba fırçasıyla köpürte köpürte yıkıyorum. Düşük devirde sorun yaşayacağını düşünmüyorum ama tabi malzeme kalitesine göre de değişen bir durum olduğu için buna garanti veremem.

Kaliteli ve pahalı bir mouse pad ise mümkünse kendi ellerinizle temizleyin ve nazik temizleyin. Bir mouse pad satan şirkete WhatsApp'tan yazdım detaylıca bana şöyle cevap verdiler.

Merhaba, ürünü temizlemek için en iyi yöntem, kumaş spreyi sıkıp yumuşak bir bezle nazikçe silmektir. Alternatif olarak, ılık su ve beyaz sabun kullanarak (örneğin, küvet içerisinde) ürünü hafifçe yıkayabilirsiniz. Yıkama işlemi sonrası ürünü nazikçe durulamak için bir havlu ya da bez kullanabilirsiniz.
Tüm bu işlemleri dikkatli ve yumuşak bir şekilde uyguladığınızda ürünün yüzeyinde herhangi bir zarar oluşmayacaktır.

Mousepad olarak bunu kullanıyorum.

Ben klassegear Pro almıştım zaten kalitesi hemen hemen aynı, benim dediğim gibi nazikçe temizleyiniz.

Hocam vallahi üşeniyorum. Makinede 15 dakikalık kısa program bile var. 5 dakika yıkıyor. Sonra geriye kalan 10 dakika ile fazla deterjandan arındırıyor. Ne dersiniz? Ne yapayım? Daha yeni aldım. Hiç kullanmadım ama hafif silgi izleri kalem izleri var ondan atıyorum.

Islak mendil veya yüzey temizleyici ile silin bence. Üşengeçliğin bir mantığı yok hocam, boşu boşuna zarar verebilirsiniz.

Islak mendil veya yüzey temizleyici ile silin bence. Üşengeçliğin bir mantığı yok hocam, boşu boşuna zarar verebilirsiniz.
Hocam sabunlu su ile kibarca yıkadım. Tertemiz oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…