Yakın zamanda G PRO Superlight aldım ve çok kaliteli bir mousepada sahip değilim. (GameBooster Inferno L Gaming Mouse Pad | ITOPYA) fareyi oynatırken çok iyi bir şekilde kaymıyor ve azıcık bir pürüz/sürtünme hissetiriyor. Mousun skatelere veya altına zarar verir mi? Mousepadi değiştirmeli miyim?
Öyle bir şey yok hocam. Skatezler kraker mi sürtündükçe aşınsın? Hangi mousepadi alirsan al sürtünme olacak. Sürtünme olmadan mouse nasıl dönsün? Cam mousepadlerde bile sürtünme mevcut.
skatezlerden bahsediyorum hocam. Uzun vadede skatezlerin aşınabilceğini varsayarak daha kaliteli bir mousepad almam daha mı mantıklı olur yoksa sıkıntı yaratabilir mi sizce?
Skatez aşınması ile mouse pad kalitesi arasındaki korelasyon, uzun vadede bile düşünsek kayda değer bir sonuç vermez. O yüzden bunu kafaya takmaya gerek yok.
Skatezlerden bahsediyorum hocam. Uzun vadede skatezlerin aşınabileceğini varsayarak daha kaliteli bir mouse pad almam daha mı mantıklı olur yoksa sıkıntı yaratabilir mi sizce?
Skatez teflondan yapılır, farenin mouse pad veya normal zeminlerde zorlanmadan kayması için. Neyin üzerinde kullanırsan kullan taşa sürtmediğin sürece hiçbir şey olmayacak.
Skatez teflondan yapılır, farenin mouse pad veya normal zeminlerde zorlanmadan kayması için. Neyin üzerinde kullanırsan kullan taşa sürtmediğin sürece hiçbir şey olmayacak.