Mouse pad fareye zarar verir mi?

Bütçe
600-700 max

Laures

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda G PRO Superlight aldım ve çok kaliteli bir mousepada sahip değilim. (GameBooster Inferno L Gaming Mouse Pad | ITOPYA) fareyi oynatırken çok iyi bir şekilde kaymıyor ve azıcık bir pürüz/sürtünme hissetiriyor. Mousun skatelere veya altına zarar verir mi? Mousepadi değiştirmeli miyim?

Verse verse skatezlere zarar verir onun da kısa vadede çok fazla zarar vereceğini sanmıyorum. Değiştirmeniz yararınıza tabii, birçok açıdan.

Öyle bir şey yok hocam. Skatezler kraker mi sürtündükçe aşınsın? Hangi mousepadi alirsan al sürtünme olacak. Sürtünme olmadan mouse nasıl dönsün? Cam mousepadlerde bile sürtünme mevcut.

3 sene boyunca Dell marka fareyi tahta masanın üstünde sürte sürte kullandın pek bir şey olmadı.

Kayması için üretilen bir şey, kaydıkça aşınır mı demen ilginç.
skatezlerden bahsediyorum hocam. Uzun vadede skatezlerin aşınabilceğini varsayarak daha kaliteli bir mousepad almam daha mı mantıklı olur yoksa sıkıntı yaratabilir mi sizce?

Skatez aşınması ile mouse pad kalitesi arasındaki korelasyon, uzun vadede bile düşünsek kayda değer bir sonuç vermez. O yüzden bunu kafaya takmaya gerek yok.

Skatezlerden bahsediyorum hocam. Uzun vadede skatezlerin aşınabileceğini varsayarak daha kaliteli bir mouse pad almam daha mı mantıklı olur yoksa sıkıntı yaratabilir mi sizce?

Skatez teflondan yapılır, farenin mouse pad veya normal zeminlerde zorlanmadan kayması için. Neyin üzerinde kullanırsan kullan taşa sürtmediğin sürece hiçbir şey olmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalitesiz mouse pad oyun zevkine zarar verebilir.

Skatez teflondan yapılır, farenin mouse pad veya normal zeminlerde zorlanmadan kayması için. Neyin üzerinde kullanırsan kullan taşa sürtmediğin sürece hiçbir şey olmayacak.
tamamdır hocam teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…