Mouse pad fareyi durduruyor

Bütçe
500

Ben porgenin küçük olanını kullanıyorum bir sıkıntı olmuyor o tarz. Farenin sensörüyle ilgili olabilir.

Arkadaşlar biriniz de sorumu yanıtlayabilir mi?
Sorunuzun cevabını dolaylı yoldan vermiş olduk zaten.

1. Kullandığınız farenin sensörü iyi olmadığı için bu sorunu yaşıyorsunuz.
2. Mousepad ile ilgili bir sorun değil gibi duruyor.
3. Masada düzgün çalışıyor olması aynı şekilde sensörle alakalı, bazı sensörler belirli yüzeylerde daha iyi performans gösterir. Kullanılan fare modelini biliyor olsaydık daha net bir cevap verebilirdik.
4. Yeni bir mousepad almak sorununuzu çözecek gibi durmuyor.

Ya kardeşim git surdan burada konu acıyorsun millet sana cevap vermek zorundamı yardım etmek için yazıyoruz bir de tersliyorsun.

Ben sana cevap vermem diye de bir şey demedim sadece mouse markasını sordum sende bilmiyorsan biliyorum yaz sorunda sensorunde zaten.

Markası yok diyorum hala ne diyor ya havle, diğeri de fare kötüyse biz ne yapalım demiş şaka gibi cidden bu forum kullanılmaz artık.

Ya hocam milletin sabrını zorluyorsun burada forumda kullanmazsan git arkadasta yalanm soylememiş faren kotuyse istedigin kadar mouse pad al.

Kullandığın fare kotuyse biz ne yapalim. Adamakıllı bir şey alirsan sorunun cozulur.

Bos bos konusuyor burada hocam yazdıgı meşajıda ucurdular zaten gitsin istedigini yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…