Mouse pad gerekli mi?

egeoz316

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Ankara
Yıllardır faremi mouse pad olmadan kullanıyorum ve hiçbir şekilde zorluk çekmiyorum ve mouse zarar görmedi. Mouse pad almaya gerek var mıdır yoksa masa yüzeyi kullanmakta sorun olmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Masanız düzgün, pürüzsüz ise yine kullanılabilir tabii ama mousepad her halükarda daha iyi olur. Benim tavsiyem, çok büyük olmasa da bir mousepad almanız.

@egeoz316 Skatezler çizilebilir. Özellikle PTFE Skatezler net şekilde çiziliyor. Ben kullanmanızdan yanayım.
Skatez çizilmesi ne gibi sorunlar çıkarabilir? Ayrıca Asus ROG Strix Impact 2 skatezleri nasıldır?
Masanız düzgün, pürüzsüz ise yine kullanılabilir tabii ama mousepad her halükarda daha iyi olur. Benim tavsiyem, çok büyük olmasa da bir mousepad almanız.
Masa o kadar pürüssüz değil, ancak yıllarıdır bu şekilde kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım.

Skatez çizilmesi ne gibi sorunlar çıkarabilir? Ayrıca Asus ROG Strix Impact 2 skatezleri nasıldır?

Masa o kadar pürüssüz değil, ancak yıllarıdır bu şekilde kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım.
Siyah, Carbon skatezler var. İyi diyemem. Çizilirse kötü kayabilir, buun da kimse istemez. PTFE skatezler Carbonlara göre kat kat iyi kayıyor.

Mouse pad alırsan o net rahatlığı hissedersin tahminimce masada yaptığın için ses falanda çıkarıyordur. Mouse pad alınca daha rahat bir hissiyat oluyor kullanırsanız fark edersiniz o rahatlıık farkını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı