bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #1 Merhaba, Görselde ki mouse pad tasarımı aşırı hoşuma gitti ve satın aldım setup yeniliyorum. Buna siyah mı beyaz mı dizilir zevksiz biriyim. Yardımcı olmak isteyenlerden fikir almak isterim. Mouse - klavye - kulaklık siyah mı beyaz mı vs.
Merhaba, Görselde ki mouse pad tasarımı aşırı hoşuma gitti ve satın aldım setup yeniliyorum. Buna siyah mı beyaz mı dizilir zevksiz biriyim. Yardımcı olmak isteyenlerden fikir almak isterim. Mouse - klavye - kulaklık siyah mı beyaz mı vs.
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.982 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer İstanbul 5 Temmuz 2025 #2 Klavye beyaz. Mouse siyah. Kulaklık siyah.
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #3 roxy1881 dedi: Klavye beyaz. Mouse siyah. Kulaklık siyah. Genişletmek için tıkla... Bu rengi de var sizin öneriniz ne olur hocam?
roxy1881 dedi: Klavye beyaz. Mouse siyah. Kulaklık siyah. Genişletmek için tıkla... Bu rengi de var sizin öneriniz ne olur hocam?
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.982 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer İstanbul 5 Temmuz 2025 #4 bvtushka dedi: Eki Görüntüle 2528539 Bu rengi de var sizin öneriniz ne olur hocam? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa buraya full beyaz yakışır.
bvtushka dedi: Eki Görüntüle 2528539 Bu rengi de var sizin öneriniz ne olur hocam? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa buraya full beyaz yakışır.
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #5 roxy1881 dedi: Bana kalırsa buraya full beyaz yakışır. Genişletmek için tıkla... Hangi mousepad daha iyi olur hocam siz ne tercih ederdiniz aşırı zevksizim bu konularda yardım almadan olmuyor. Monitör kasa siyah masam beyaz.
roxy1881 dedi: Bana kalırsa buraya full beyaz yakışır. Genişletmek için tıkla... Hangi mousepad daha iyi olur hocam siz ne tercih ederdiniz aşırı zevksizim bu konularda yardım almadan olmuyor. Monitör kasa siyah masam beyaz.
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.982 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer İstanbul 5 Temmuz 2025 #6 bvtushka dedi: Hangi mousepad daha iyi olur hocam siz ne tercih ederdiniz aşırı zevksizim bu konularda yardım almadan olmuyor. Monitör kasa siyah masam beyaz. Genişletmek için tıkla... İlk attığını al. Mouse beyaz, klavye beyaz, kulaklık beyaz veya siyah.
bvtushka dedi: Hangi mousepad daha iyi olur hocam siz ne tercih ederdiniz aşırı zevksizim bu konularda yardım almadan olmuyor. Monitör kasa siyah masam beyaz. Genişletmek için tıkla... İlk attığını al. Mouse beyaz, klavye beyaz, kulaklık beyaz veya siyah.
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #7 roxy1881 dedi: İlk attığını al. Mouse beyaz, klavye beyaz, kulaklık beyaz veya siyah. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam mouse olarak ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse ne dersiniz?
roxy1881 dedi: İlk attığını al. Mouse beyaz, klavye beyaz, kulaklık beyaz veya siyah. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam mouse olarak ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse ne dersiniz?
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.982 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer İstanbul 5 Temmuz 2025 #8 bvtushka dedi: Teşekkürler hocam, mouse olarak ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok hocam. Konu açarsanız arkadaşlar ilgilenecektir.
bvtushka dedi: Teşekkürler hocam, mouse olarak ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok hocam. Konu açarsanız arkadaşlar ilgilenecektir.
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #9 roxy1881 dedi: Bilgim yok hocam. Konu açarsanız arkadaşlar ilgilenecektir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, sağolun.
roxy1881 dedi: Bilgim yok hocam. Konu açarsanız arkadaşlar ilgilenecektir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, sağolun.