Mouse pad kalitesi önemli mi?

qino88

Centipat
Yer
Hatay
Daha önce gerekmediği için hiç mouse pad almadım ve kullanmadım. Alırken kalitesi, fiyatı önemli midir? Yoksa hepsi aynı işe mi yarıyor? Farem masayı algılamadığı için alıyorum. FPS oyun çok oynamam ama oyun için ayrı mouse pad gerekir mi?

Hepsi aynı işi görebilir ancak iş yıkamaya geldiğinde kalitesizlerin ağzı, burnu bir yana kayabilir. Bu ömrünün daha kısa olmasına neden olabilir. Tabi bu söylediğim kumaşlar için geçerli.

Eğer bir espor oyuncusu değilseniz bu farkı hissedeceğinizi düşünmüyorum. Bence normal bir ev-ofis kullanıcısı bunu fark etmez.

2013-14 gibi Steel Series QCK XXL aldım. İt ite böyle davranmaz. Öyle hor kullanıyorum. Bi duvara çivileyip ağız burun girişmediğim kaldı öyle diyeyim.

Hala taş gibi, tek bir söküğü yok.

Demem o ki, evet, kalite önemli.

2013-14 gibi Steel Series QCK XXL aldım. İt ite böyle davranmaz. Öyle hor kullanıyorum. Bi duvara çivileyip ağız burun girişmediğim kaldı öyle diyeyim.

Hala taş gibi, tek bir söküğü yok.

Demem o ki, evet, kalite önemli.
Bir de şuna göz atın.

Daha önce gerekmediği için hiç mouse pad almadım ve kullanmadım. Alırken kalitesi, fiyatı önemli midir? Yoksa hepsi aynı işe mi yarıyor? Farem masayı algılamadığı için alıyorum. FPS oyun çok oynamam ama oyun için ayrı mouse pad gerekir mi?

Bende dergi ile oynamak arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum mousenin üzerinde rahatca kayacağı bir ortam bence fazlasıyla yeterli ama tercihe bağlı.

Bir de şuna göz atın.

3 ayda bir mouse padin bu hale gelmesi için mouse padi alıp gidip inşaatta kum karmak gerek. Arabanın altına katlayıp takoz diye yerleştirmek gerek. İkiye katlayıp mangal yellemek gerek.

Masamda yemek de yiyorum, sigara da içiyorum. Dünyanın içeceği döküldü üstüne şimdiye kadar. Sıcak, soğuk, şekerli, asitli vs vs. Hatta kendisi mercimek çorbasını çok sever. Ne hikmetse her yaptığımda tadına bakıyor. Ama hala bir problem yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı