Mouse pad kokusu yıkamadan nasıl geçer?

Ali4820

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 5700X
Rtx 5060
16 Gb ram
Merhaba, yeni bir mouse pad aldım. Hem çok büyük olduğundan hem de kurumasını beklemek istemediğimden dolayı yıkamak istemiyorum ama mouse pad çok kötü kokuyor. Bunu nasıl halledebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yeni bir mouse pad aldım. Hem çok büyük olduğundan hem de kurumasını beklemek istemediğimden dolayı yıkamak istemiyorum ama mouse pad çok kötü kokuyor. Bunu nasıl halledebilirim?
Yıkamak harici daha iyi bir yöntem yok. Yıkadıktan sonra güneşe koy 2 saate falan kuruyor.

Hocam çok kırışmayacak şekilde balkonda bir masa veya sandalyeye koy. Açık havada kokusu 1 2 güne geçer. Ama en etkili yöntem yıkamak. Yıkadıktan sonra kurumasını daha az beklersin emin ol. Kendi kendine daha uzun zamanda geçer o koku.

Zamanla geçiyor kullana kullana uzun zamandır hava almadığı için koku içinde birikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…