Mouse pad lekesi nasıl silinir?

alilastve

Femtopat
Daha fazla  
Ace series mouse padim ıslak mendille bastırmadan sildim ama bu sefer ıslak mendil lekesi oldu. Ne yapmam lazım?

Duşta köpürt yıka, ben hep öyle yapıyorum.

Yıkamak leke çıkartmıyor ,yakın zamanda çiğneyerek yıkadım ama hala lekeler var. Eğer çok gözüne batıyor ise fırçala ama zarar verir mouse pad e.

Yıkamak leke çıkartmıyor ,yakın zamanda çiğneyerek yıkadım ama hala lekeler var. Eğer çok gözüne batıyor ise fırçala ama zarar verir mouse pad e.
sizde ki ne lekesiydi ?

Zarar Görmeden Yıkamayı bilen var mı ıslak mendil lekesini çıkarmak için.

Son düzenleme:
Kir, uzun süre kullanımdan sonra ter filan emiyor ve eğer biraz baskı yaparsan üstünde çizgiler beliriyor ve gitmiyor. Yıkayınca az çok çıktı ama tam çözüm değil.

Kir, uzun süre kullanımdan sonra ter filan emiyor ve eğer biraz baskı yaparsan üstünde çizgiler beliriyor ve gitmiyor. Yıkayınca az çok çıktı ama tam çözüm değil.
Bendeki ıslak mendil lekesi normal leke gitti ıslak mendil lekesi için ne yapabilirim yinede yardımınız için teşekkürler.

Ben bugüne kadar 3 - 4 kere attım makinaya deterjanlarda yıkadım sarıgüç ile de yıkadım bir şey olmadı, yeni mousepad aldım ama 3 yıldır kullanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…