herhangi 1i Centipat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #1 Merhaba, ben yaklasik 1 ay once markasiz bir XL mouse pad aldim ve bu mouse Pad'imin kosesine kendi grubumun simgesini beyaz renkle cizmek istiyorum. Internette nasıl yapacagima dair hiçbir şey bulamadim yardimci olabilirseniz sevenirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2022
Merhaba, ben yaklasik 1 ay once markasiz bir XL mouse pad aldim ve bu mouse Pad'imin kosesine kendi grubumun simgesini beyaz renkle cizmek istiyorum. Internette nasıl yapacagima dair hiçbir şey bulamadim yardimci olabilirseniz sevenirim.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.871 Çözümler 25 27 Ağustos 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Laharl Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 663 Çözümler 7 27 Ağustos 2022 #3 AidenPearce dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam iyi güzel de kumaş üstüne yapıştığı zaman mousepad artık mousepadlikten çıkmış olmuyor mu?
AidenPearce dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam iyi güzel de kumaş üstüne yapıştığı zaman mousepad artık mousepadlikten çıkmış olmuyor mu?
herhangi 1i Centipat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #4 AidenPearce dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim ama benim istedigim mouse pad'imin kosesine kumas yapistirmaktan ziyade kosesini boyamak. Laharl dedi: Hocam iyi güzel de kumaş üstüne yapıştığı zaman mousepad artık mousepadlikten çıkmış olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Bencede Elimde Sakura Poster Color EX adinda bir boya var; onunla boyasam bir sorun olur mu acaba? Son düzenleme: 27 Ağustos 2022
AidenPearce dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim ama benim istedigim mouse pad'imin kosesine kumas yapistirmaktan ziyade kosesini boyamak. Laharl dedi: Hocam iyi güzel de kumaş üstüne yapıştığı zaman mousepad artık mousepadlikten çıkmış olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Bencede Elimde Sakura Poster Color EX adinda bir boya var; onunla boyasam bir sorun olur mu acaba?