Islak mendille silsem de kayda değer bir temizlik olmuyor. Makinede mi yıkamalıyım yoksa elimde mi? Siz nasıl yapıyorsunuz?
Valla ben sadece ıslak mendille bastırarak siliyorum.Islak mendille silsem de kayda değer bir temizlik olmuyor. Makinede mi yıkamalıyım yoksa elimde mi? Siz nasıl yapıyorsunuz?
Mouse pad nasıl yıkanır? bu konu yardımcı olur size.
Ben genelde duşta yere yatıyorum ilk başta ıslatıyorum sonra üstüne şampuan veya temizlemek icin herhangi bir sıvı sabun deterjan benzeri bir şey dökerim. Ovalaya ovalaya kiri atarım sonra 2 3 kere durularım arada şampuan kalmasın sıkar sonra balkona yatırır kuruturum.
Bende aynı şekilde banyoda araba fırçasıyla köpürte köpürte yıkayıp asıyorum.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Swarcow kanalının bu videosunu izledim. Banyoda deterjan ile temizledim ve mousepadim çok güzel oldu.Koyduım lavabonun içine. Döktüm sabunu. Ovaladım suyla. Sonra kurumaya bıraktım. Kurumadan önce hala sıvı sabun varmış gibi gözüküyordu kuruyunca hiçbir şey kalmadı. 2 kere böyle yıkadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.