Mouse pad nasıl temizlenir?

Makaleler
1
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayarcı
Yaz ayları gelir çok terleyen birisiyim aşağı yukaru 4-5 yıldır kullandığım SteelSeries QCK mousepadim de çok ter birikti hafif sert bir cisimle bastırınca beyaz lekeler çıkıyor sıcak suda sıkarak yıkadım ama nafile makineye atılır mı mouse pad.

Yaz ayları gelir çok terleyen birisiyim aşağı yukaru 4-5 yıldır kullandığım SteelSeries QCK mousepadim de çok ter birikti hafif sert bir cisimle bastırınca beyaz lekeler çıkıyor sıcak suda sıkarak yıkadım ama nafile makineye atılır mı mouse pad.

sıcak suda sıkarak yıkamak biraz sıkıntılı olabilir.
Makineye atılmaz.
Swarcowun temizlik videosunu izleyebilirsin, mousepadin dokumasında sabun kalırsa daha da kötü olur.
Bunu izleme :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu izle :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

sıcak suda sıkarak yıkamak biraz sıkıntılı olabilir.
Makineye atılmaz.
Swarcowun temizlik videosunu izleyebilirsin, mousepadin dokumasında sabun kalırsa daha da kötü olur.
Bunu izleme :D

Bunu izle :D

Deneyeceğim bunu diğer arkadaşlarada teşekkür ederim yardımları için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı