Mouse pad nasıl temizlenir?

1xcs

Decapat
Daha fazla  
Merhaba HyperX mouse pad kullanıyorum ve arkadaşımdan almıştım. O kullanırken mousepade sigara külü döktüğü için bazı yerleri lekeli, kumaşına zarar vermeden nasıl temizlerim? Islak mendille temizliyorum birkaç saat veya gün sonra lekeler ortaya çıkıyor.

Makinede yıkansın birşey olmaz.

Makinede yıkansın bir şey olmaz.

Allahına kavuşur hocam.

Dalin'i ya da şampuanı yedir duş başlığıyla sus tut durula fön makinesı vurma kesinlikle kurumasını bekle.

Üstüne kağıt havlu koy ve ütü ile kirli olan yerınin üstünden geç.

Çamaşır suyu olan bir kovaya 10dk atsan çiçek gibi olur da, çıktığında bu "benim mousepadim mi ?" sorusunu da sorma ihtimalin yüksek

Hocam ben bu tür kumaşlar için genellikle yüzey temizleyici mendil kullanırım. Hem kumaşa zarar vermez hemde etkili bir temizlik yapar. Tüm marketlerde bulabilirsin.

Allahına kavuşur hocam.

Dalin'i ya da şampuanı yedir duş başlığıyla sus tut durula fön makinesı vurma kesinlikle kurumasını bekle.

Deforme vs olur mu?

Çamaşır suyu olan bir kovaya 10dk atsan çiçek gibi olur da, çıktığında bu "benim mousepadim mi ?" sorusunu da sorma ihtimalin yüksek
Ten rengine dönmüş olur hem değil mi?

Deforme vs olur mu?
Olmaz hocam

Hocam ben bu tür kumaşlar için genellikle yüzey temizleyici mendil kullanırım. Hem kumaşa zarar vermez hemde etkili bir temizlik yapar. Tüm marketlerde bulabilirsin.
sivri bir cisim yada tırnagınla mouse pad'e sürt bakalım ne oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…