D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.780 Çözümler 12 25 Ağustos 2025 #1 Elimde klassegear bir mouse pad var biraz sarardı silsem de geçmiyor nasıl temizlerim bunu? Teşekkürler.
Elimde klassegear bir mouse pad var biraz sarardı silsem de geçmiyor nasıl temizlerim bunu? Teşekkürler.
Ali Of Rivia Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 1.223 Çözümler 3 Yer Velen Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 5600XT R5 5600 16 GB 3200mhz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2025 #2 Darsiere dedi: Elimde klassegear bir mouse pad var biraz sarardı silsem de geçmiyor nasıl temizlerim bunu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam gir duşa arkasını ıslat biraz duvarıda ıslat yapıştır duvara kalıyor orda. Ben daha dün biraz sabun ve süngerin yumuşak tarafıyla yıkadım.
Darsiere dedi: Elimde klassegear bir mouse pad var biraz sarardı silsem de geçmiyor nasıl temizlerim bunu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam gir duşa arkasını ıslat biraz duvarıda ıslat yapıştır duvara kalıyor orda. Ben daha dün biraz sabun ve süngerin yumuşak tarafıyla yıkadım.
D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.780 Çözümler 12 25 Ağustos 2025 #3 Baba Piro0 dedi: Benimki daha etkili. Genişletmek için tıkla... Sizin yönteminiz nedir? Ali Of Rivia dedi: Hocam gir duşa arkasını ıslat biraz duvarıda ıslat yapıştır duvara kalıyor orda. Ben daha dün biraz sabun ve süngerin yumuşak tarafıyla yıkadım. Genişletmek için tıkla... teşekkürler.
Baba Piro0 dedi: Benimki daha etkili. Genişletmek için tıkla... Sizin yönteminiz nedir? Ali Of Rivia dedi: Hocam gir duşa arkasını ıslat biraz duvarıda ıslat yapıştır duvara kalıyor orda. Ben daha dün biraz sabun ve süngerin yumuşak tarafıyla yıkadım. Genişletmek için tıkla... teşekkürler.
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.330 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #4 Darsiere dedi: Elimde klassegear bir mouse pad var biraz sarardı silsem de geçmiyor nasıl temizlerim bunu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Foşur foşur yıkayarak.
Darsiere dedi: Elimde klassegear bir mouse pad var biraz sarardı silsem de geçmiyor nasıl temizlerim bunu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Foşur foşur yıkayarak.
Ali Of Rivia Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 1.223 Çözümler 3 Yer Velen Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 5600XT R5 5600 16 GB 3200mhz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2025 #5 Darsiere dedi: Sizin yönteminiz nedir? teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Mesajı silindi hocam arkadaş komik olduğunu düşündüğü cinsel bir şaka yaptı.
Darsiere dedi: Sizin yönteminiz nedir? teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Mesajı silindi hocam arkadaş komik olduğunu düşündüğü cinsel bir şaka yaptı.