Mouse pad nasıl yıkanır?

Unstated

Decapat
Yer
Wangdue Phodrang, Bhutan
Selamlar SteelSeries QCK mouse pad kullanıyorum ve alalı yaklaşık 2 yıl oldu ve çok kirlendi. Yıkamayı düşünüyorum ama mouse pad'e zarar verir mi ya da nasıl yıkanır hiçbir fikrim yok, yardımcı olur musunuz?

Birçok video izledim aslında bazısı direk yıka diyor bazısı da sakın yıkama bozulur diyor.

Ben dümdüz el sabunu sürerek yıkadım sıkıntı oldu. Kayganlık hissi azaldı fakat benimki PC alırken yanında verilen hediye mouse pad dandik bir şey yani. Sizinkinde nasıl olur bilmiyorum.

Sleepy marka beyaz sabunlu ıslak mendili al hocam, 2 tanesiyle çitileye çitileye zarar verecek kadar bastırmadan temzile. Mouse paddir özelinde ne kadar bozulabilir ki?

Sleepy marka beyaz sabunlu ıslak mendili al hocam, 2 tanesiyle çitileye çitileye zarar verecek kadar bastırmadan temzile.

Ben de böyle yapıyorum. Üstünden azıcık geçince bile temizleniyor. Toz moz kalmıyor.

Hocam ben kirlenen yeri parmağımı yalayarak sürünce de geçiyor, ıslak mendille silin.

Sakın üstüne deterjan vb sürüp çitilemeyin. Asla yapmayın. Gözü temizleme mendili gibi yumuşak mendili veya ıslak mendil gibi yumuşak bir mendili ıslatın silin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…