Çözüldü Mouse pad nasıl yıkanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HCheaF

Picopat
Daha fazla  
Merhaba ben mousepadimi yıkamak istiyorum. YouTube'dan bazı videolar izledim fakat tam olarak hangi deterjanı/şampuanı kullanacağımı kavrayamadım. Bazı kişiler yağ çözücü deterjan, şampuan kullanın diyorlar. Bende bulunan Clear, Asperox sarı güç ve bulaşık deterjanı var bunlardan birini veya başka bir malzeme önerirseniz sevinirim.

Çözüm
Bildiğin bulaşık deterjanını al, önce mousepadı banyoda iyice ıslat. Sonra üstüne dök deterjanı iyice çitile elinle. Sonra bunu iyice su ile durula. En sonda güneşte kendi halinde kurumaya bırak. Sakın fön makinesi ile falan kurutayım deme dalgalı dalgalı olur. 1 gün bekle sonra tertemiz bir şekilde kullanırsın.
Hocam Sleepy'nin yüzey temizlik ıslak mendilleri var. Ben onu kullanıyorum çok kaliteli bir ıslak mendildir. Eğer yıkamaktan çekiniyorsan bunu önerebilirim fiyatı biraz tuzludur. Ama mouse pad silmek dışında'da bir sürü alanda kullanabilirsin.
mousepad yıkamak için para harcamak istemiyorum fakat çok sıkı yaşarsam almayı düşünürüm teşekkürler

kayganlığın azaldığını hissediyorum bide genel olarak kirli gözüküyor o yüzden yıkamak istiyorum
Kayganlık da psikolojik olarak bile inanılmaz etki ediyor. Şuan ki mouse padimi inanılmaz temiz tutarım ama kayganlık yavaşladı hissediyorum. Benimde bir ara yıkamam lazım mesela bana göre. Ama baktığında temiz.

Hocam Sleepy'nin yüzey temizlik ıslak mendilleri var. Ben onu kullanıyorum çok kaliteli bir ıslak mendildir. Eğer yıkamaktan çekiniyorsan bunu önerebilirim fiyatı biraz tuzludur. Ama mouse pad silmek dışında'da bir sürü alanda kullanabilirsin.
Alternatifleri de mevcut çok etkili gerçekten ben de evde kullanıyorum her yerde.

Kayganlık da psikolojik olarak bile inanılmaz etki ediyor. Şuan ki mouse padimi inanılmaz temiz tutarım ama kayganlık yavaşladı hissediyorum. Benimde bir ara yıkamam lazım mesela bana göre. Ama baktığında temiz.
genelde fps oyunları oynuyorum o yüzden bazen rahatsız ediyor. Gerçekten psikolojik olarak çok etkiliyor

Bildiğin bulaşık deterjanını al, önce mousepadı banyoda iyice ıslat. Sonra üstüne dök deterjanı iyice çitile elinle. Sonra bunu iyice su ile durula. En sonda güneşte kendi halinde kurumaya bırak. Sakın fön makinesi ile falan kurutayım deme dalgalı dalgalı olur. 1 gün bekle sonra tertemiz bir şekilde kullanırsın.

Hocam benim mouse pad RGB USB ile kasaya bağlanıyor onu da bu şekilde yıkasam bir sorun olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı