Kusura bakmayın ama sizin gibiler yüzünden iade edilen ürünlerin başka insanlara gönderilme olayı gittikçe artıyor. Gidip mağazada denemek varken böyle davranmanız çok garip.
Kusura bakmayın ama sizin gibiler yüzünden iade edilen ürünlerin başka insanlara gönderilme olayı gittikçe artıyor. Gidip mağazada denemek varken neden böyle yapıyorsunuz?
Eğer eski bir masanın yüzeyi kaygan değil ise evet önemli, önceki masalarım rahat değildi ancak en son bir masif ahşap masa aldım yüzeyi yağ gibi kayıp gidiyor o yüzden kendimde gerek duymuyorum.
Önemli. Alırken ürün test edip almanı öneririm. Mesela farklı farklı markaların padlerini al, kullan iade et ve başka al. Güzelini bulana kadar tekrar et.
Hocam ben cilalı beyaz masada kullanıyorum sensör hiç sorun çıkartmadığından mousepad şart değildir. Masa eğer müsait ise kayganlığı ve sensör de zeminde sorunsuz çalışıyorsa mousepad'ten daha iyidir masada kullanmak.
Orta halli bir mousepad yeterli mi derseniz evet, yeterli. Bütçe sorunu yoksa iyi bir şey alarak da kendinizi şımartabilirsiniz ama sihirli bir değnek sizi beaulo yapmıyor.
Bunlardan herhangi birini almanız yeterli ve uzun ömürlü olacaktır. Aynı markayı 2 yıldır kullanıyorum soyulma falan olmadı.
Eğer almazsanız farenin altındaki skatezler zarar görür.