Mouse pad önemli mi?

Arada arkadaşlarla CS, Valorant, ranch Simulator, The Forest, Fall Guys gibi oyunlar oynuyoruz. Şu an bende mouse pad yok. Farenin altında hiçbir şey yok masaya değiyor sizce mouse pad bu kadar önemli mi? Farenin sensörünü bozar mı?

Sensör performansı: Mouse Pad'ler, fare sensörlerinin daha iyi çalışmasını sağlar. Masanın yüzeyi, sensörün algılama performansını etkileyebilir ve bu da oyunlarda doğruluğunuzu ve hassasiyetinizi olumsuz etkileyebilir. Yüzey koruması: Fareyi doğrudan masaya sürtmek, farenin altındaki yüzeyi ve sensörü zamanla aşındırabilir. Mouse pad, bu aşınmayı engelleyerek farenizin ömrünü uzatır. Hareket kolaylığı: Mouse Pad'ler, fareyi daha pürüzsüz ve tutarlı bir şekilde hareket ettirmenizi sağlar. Bu, özellikle hızlı tepki gerektiren oyunlarda avantaj sağlar.
Rahatlık: Mouse pad, bileğiniz için daha rahat bir yüzey sunar ve uzun oyun seanslarında konfor sağlar.

Sensör darbe dışında bozulmaz. Sensörü lazer ışını gibi düşünebilir ışık önüne engel çıkınca bozulur mu buda aynı mantık.

Hocam profesyonel oynamıyor isen o kadar da önemli değil. "ben arkadaşlarımla öyle kafa dağıtmak için oynuyorum" diye takılıyorsan çok da önemli değil. Ama olursa da fena olmaz daha yumuşak hissetiriyor çünkü.

Farenin sensörü zarar görür mü bilmiyorum ama hissiyatı daha iyi.

Eğer masa mdfse dönmekte sorun olmaz ama sensör işlemiyorsa mouse pad önemli.

Mouse pad alacaksan bile Trendyol'da satılan 100 TL'lik ürünleri alma. Masada oynamaktan farksız oluyor. Alacaksan kalitelisini al. Yoksa hiç alma.

Taban zarar görebilir aynı şekilde sensör ve hassasiyeti iyileştirir o yüzden alınması gerekiyor fikrimce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…