pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #11 hogwartscanavarı dedi: Ne almalıyım bütçem fazla yok maks. 200 TL Genişletmek için tıkla... Mouse nedir?
hogwartscanavarı dedi: Ne almalıyım bütçem fazla yok maks. 200 TL Genişletmek için tıkla... Mouse nedir?
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 25 Temmuz 2024 #12 pwleredal dedi: Mouse nedir? Genişletmek için tıkla... Mouse 150 TL'lik bir şey kırtasiyeden almıştım işimi görsün diye. Profesyonel oyuncu değilim zaten ama mouse modelini vs. bilmiyorum
pwleredal dedi: Mouse nedir? Genişletmek için tıkla... Mouse 150 TL'lik bir şey kırtasiyeden almıştım işimi görsün diye. Profesyonel oyuncu değilim zaten ama mouse modelini vs. bilmiyorum
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #13 hogwartscanavarı dedi: Mouse 150 TL'lik bir şey kırtasiyeden almıştım işimi görsün diye. Profesyonel oyuncu değilim zaten ama mouse modelini vs. bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Mouse'un altına bakarsan görürsün.
hogwartscanavarı dedi: Mouse 150 TL'lik bir şey kırtasiyeden almıştım işimi görsün diye. Profesyonel oyuncu değilim zaten ama mouse modelini vs. bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Mouse'un altına bakarsan görürsün.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 25 Temmuz 2024 #14 pwleredal dedi: Mouse'un altına bakarsan görürsün. Genişletmek için tıkla... Optical mouse falan yazıyor markası yok. QC 2021 yazıyor bir de. MousePad alırken mouse markası da önemli mi?
pwleredal dedi: Mouse'un altına bakarsan görürsün. Genişletmek için tıkla... Optical mouse falan yazıyor markası yok. QC 2021 yazıyor bir de. MousePad alırken mouse markası da önemli mi?
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #15 hogwartscanavarı dedi: Optical mouse falan yazıyor markası yok. QC 2021 yazıyor bir de. MousePad alırken mouse markası da önemli mi? Genişletmek için tıkla... Razer veya Logitech olsaydı onların mouse sensörüne özel üretilmiş mousepad'leri var. Razer Goliathus örneğin. Gigantus.
hogwartscanavarı dedi: Optical mouse falan yazıyor markası yok. QC 2021 yazıyor bir de. MousePad alırken mouse markası da önemli mi? Genişletmek için tıkla... Razer veya Logitech olsaydı onların mouse sensörüne özel üretilmiş mousepad'leri var. Razer Goliathus örneğin. Gigantus.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 25 Temmuz 2024 #16 pwleredal dedi: Razer veya Logitech olsaydı onların mouse sensörüne özel üretilmiş mousepad'leri var. Razer Goliathus örneğin. Gigantus. Genişletmek için tıkla... Yok ikisi de değil. Açıkcası sıradan bir mouse pad bile olsa yeterli. https://amzn.eu/d/0dlX0Xfs Bunu önermişlerdi ama.
pwleredal dedi: Razer veya Logitech olsaydı onların mouse sensörüne özel üretilmiş mousepad'leri var. Razer Goliathus örneğin. Gigantus. Genişletmek için tıkla... Yok ikisi de değil. Açıkcası sıradan bir mouse pad bile olsa yeterli. https://amzn.eu/d/0dlX0Xfs Bunu önermişlerdi ama.