Mouse pad önemli mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar mouse padler çok önemli midir? Şu an Rampage mouse padini kullanıyorum ve direk masayı kaplayacak bir mouse pad alacağım. Kayması çok farklı olur mu?

Mouse padller genellikle işe yarıyor. Tabii sizin tercihinize kalmış. Ben mesela kullanıyorum. Onun dışında mouse pad olmadığı sürece klavye olduğu yerde kayabiliyor. Ama masanıza göre değişir tabii.

Hocam bence bir bilgisayarda kulaklıktan falan önemli şey mouse pad ve ya en önemlilerinden biri mouse paddir. O mouse'ı ani reaksiyon ile çevirdiğinde kaymaması bütün keyfini kaçırabilir. Bence iyi bir parça al.

Hocam mousepad yüzeyi her zaman oıyun oynarken performans belirleyici unsurdur. Onlarca farklı materyal mevcut. Kimi meteryalde mouse yağ gibi kayarken kiminde de biraz daha kontrollü kayar. Kimisi x v ey ekseninde aynı hareket ederken kimisi x'te hızlı y'de yavaş gibi hissettirebilir. Oynanan oyunai kullanılan fareye ve farenin dekullanım şekline göre değişir sizin rahat ettirecek mousepad.

Kayma konusunda bir fark olacağını düşünmüyorum fakat masa kaplayan türden mousepadler rahat oluyo kendim de kullanıyorum.

Arkadaşlar mouse padler çok önemli midir? Şu an Rampage mouse padini kullanıyorum ve direk masayı kaplayacak bir mouse pad alacağım. Kayması çok farklı olur mu?
önemlidir hocam farenizi rahat döndürebilirsiniz ve sıkıntıda çekmezsiniz

Tabii ki önemli oyun içinde kaliteli kalitesiz mousepad farkını gayet net hissedersin speed pad tercih et fps oyuncusu isen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…