FalcoonVol1 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 FPS oyunları oynamaktayım. Mouse hassasiyetim düşük, minimum 90x40 ve üstü ölçülerde Control özelliği ön planda dikişli kenar mouse pad arıyorum. Beğendiğim bazı modeller ve indirimde olan Razer'ın bir modeli aşağıdadır. Amazon.com.tr Glorious XXL G-XXL Siyah Gaming Mousepad - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com HyperX Pulsefire Mat Cloth Oyuncu Mousepad Xl - Fiyatı, Yorumları HyperX Pulsefire Mat Cloth Oyuncu Mousepad Xl yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2024
FPS oyunları oynamaktayım. Mouse hassasiyetim düşük, minimum 90x40 ve üstü ölçülerde Control özelliği ön planda dikişli kenar mouse pad arıyorum. Beğendiğim bazı modeller ve indirimde olan Razer'ın bir modeli aşağıdadır. Amazon.com.tr Glorious XXL G-XXL Siyah Gaming Mousepad - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com HyperX Pulsefire Mat Cloth Oyuncu Mousepad Xl - Fiyatı, Yorumları HyperX Pulsefire Mat Cloth Oyuncu Mousepad Xl yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 23 Haziran 2024 #2 https://www.amazon.com.tr/Klasse-Pro-Black-Dikişli-Oyuncu/dp/B09TG4YDV2/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=UVRX0ZCMOENF&dib=eyJ2IjoiMSJ9.ZZu_xTSUbUCUk3EYDfhpoinLwSHx7SJ2iYH28onbhCkbp3UTo53zeFe6TQQ3uhVKEPVoVK8dFcm14iV-a8Qg006-JG8cqblK-Jc-wPZT7teLo9UYDaRSBEAduntVjCDWmsGVF5g3Jo_CZ7gVFz0Ixj92ZhhVKKTMFE-vq3dzhoNEaxAIPAEtW0y1zGEWYn6Vc-xnWSUIp-PM_2B0SjzFD7U0HeL0Oyt5bEjxuogYQ1JOLHrqtKJEk2JwPT8oqVUzlN1ACKUe0sD9jJOn0spPWTq9Hcv3UNEIkeCXcA7mpXY.C53sPbHThtCaRBvA9K0Ly0e3GehTAmPVzt47OwXAvjQ&dib_tag=se&keywords=klasse+pro&s=electronics&sprefix=klasse+pro%2Celectronics%2C137&sr=1-3
https://www.amazon.com.tr/Klasse-Pro-Black-Dikişli-Oyuncu/dp/B09TG4YDV2/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=UVRX0ZCMOENF&dib=eyJ2IjoiMSJ9.ZZu_xTSUbUCUk3EYDfhpoinLwSHx7SJ2iYH28onbhCkbp3UTo53zeFe6TQQ3uhVKEPVoVK8dFcm14iV-a8Qg006-JG8cqblK-Jc-wPZT7teLo9UYDaRSBEAduntVjCDWmsGVF5g3Jo_CZ7gVFz0Ixj92ZhhVKKTMFE-vq3dzhoNEaxAIPAEtW0y1zGEWYn6Vc-xnWSUIp-PM_2B0SjzFD7U0HeL0Oyt5bEjxuogYQ1JOLHrqtKJEk2JwPT8oqVUzlN1ACKUe0sD9jJOn0spPWTq9Hcv3UNEIkeCXcA7mpXY.C53sPbHThtCaRBvA9K0Ly0e3GehTAmPVzt47OwXAvjQ&dib_tag=se&keywords=klasse+pro&s=electronics&sprefix=klasse+pro%2Celectronics%2C137&sr=1-3
FalcoonVol1 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #3 Captain Levi dedi: https://www.amazon.com.tr/Klasse-Pro-Black-Dikişli-Oyuncu/dp/B09TG4YDV2/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=UVRX0ZCMOENF&dib=eyJ2IjoiMSJ9.ZZu_xTSUbUCUk3EYDfhpoinLwSHx7SJ2iYH28onbhCkbp3UTo53zeFe6TQQ3uhVKEPVoVK8dFcm14iV-a8Qg006-JG8cqblK-Jc-wPZT7teLo9UYDaRSBEAduntVjCDWmsGVF5g3Jo_CZ7gVFz0Ixj92ZhhVKKTMFE-vq3dzhoNEaxAIPAEtW0y1zGEWYn6Vc-xnWSUIp-PM_2B0SjzFD7U0HeL0Oyt5bEjxuogYQ1JOLHrqtKJEk2JwPT8oqVUzlN1ACKUe0sD9jJOn0spPWTq9Hcv3UNEIkeCXcA7mpXY.C53sPbHThtCaRBvA9K0Ly0e3GehTAmPVzt47OwXAvjQ&dib_tag=se&keywords=klasse+pro&s=electronics&sprefix=klasse+pro%2Celectronics%2C137&sr=1-3 Genişletmek için tıkla... o model speed yüzeye sahip inceledim.
Captain Levi dedi: https://www.amazon.com.tr/Klasse-Pro-Black-Dikişli-Oyuncu/dp/B09TG4YDV2/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=UVRX0ZCMOENF&dib=eyJ2IjoiMSJ9.ZZu_xTSUbUCUk3EYDfhpoinLwSHx7SJ2iYH28onbhCkbp3UTo53zeFe6TQQ3uhVKEPVoVK8dFcm14iV-a8Qg006-JG8cqblK-Jc-wPZT7teLo9UYDaRSBEAduntVjCDWmsGVF5g3Jo_CZ7gVFz0Ixj92ZhhVKKTMFE-vq3dzhoNEaxAIPAEtW0y1zGEWYn6Vc-xnWSUIp-PM_2B0SjzFD7U0HeL0Oyt5bEjxuogYQ1JOLHrqtKJEk2JwPT8oqVUzlN1ACKUe0sD9jJOn0spPWTq9Hcv3UNEIkeCXcA7mpXY.C53sPbHThtCaRBvA9K0Ly0e3GehTAmPVzt47OwXAvjQ&dib_tag=se&keywords=klasse+pro&s=electronics&sprefix=klasse+pro%2Celectronics%2C137&sr=1-3 Genişletmek için tıkla... o model speed yüzeye sahip inceledim.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 24 Haziran 2024 #4 FalcoonVol1 dedi: O model Speed yüzeye sahip inceledim. Genişletmek için tıkla... SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu var hocam. Diğer sitelere göre bayağı ucuz ve Control olması lazım. Bende almayı düşünüyorum.
FalcoonVol1 dedi: O model Speed yüzeye sahip inceledim. Genişletmek için tıkla... SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu var hocam. Diğer sitelere göre bayağı ucuz ve Control olması lazım. Bende almayı düşünüyorum.
FalcoonVol1 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #5 Captain Levi dedi: SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu var hocam. Diğer sitelere göre bayağı ucuz ve Control olması lazım. Bende almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Açıklamada belirttiğim gibi Daha büyük ölçülerde arıyorum.
Captain Levi dedi: SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu var hocam. Diğer sitelere göre bayağı ucuz ve Control olması lazım. Bende almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Açıklamada belirttiğim gibi Daha büyük ölçülerde arıyorum.
keremph Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.718 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Temmuz 2024 #6 FalcoonVol1 dedi: Açıklamada belirttiğim gibi Daha büyük ölçülerde arıyorum. Genişletmek için tıkla... Daha büyük ölçü dediğinizden kasıt 3XL gibi mi? Steelseries alacaksanız Edge olan modelini almanızı tavsiye ederim. Attığınız ürünlerden Hyperx olanı alabilirsiniz forumda tavsiye ediliyor.
FalcoonVol1 dedi: Açıklamada belirttiğim gibi Daha büyük ölçülerde arıyorum. Genişletmek için tıkla... Daha büyük ölçü dediğinizden kasıt 3XL gibi mi? Steelseries alacaksanız Edge olan modelini almanızı tavsiye ederim. Attığınız ürünlerden Hyperx olanı alabilirsiniz forumda tavsiye ediliyor.
FalcoonVol1 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #7 keremph dedi: Daha büyük ölçü dediğinizden kasıt 3XL gibi mi? Steelseries alacaksanız Edge olan modelini almanızı tavsiye ederim. Attığınız ürünlerden Hyperx olanı alabilirsiniz forumda tavsiye ediliyor. Genişletmek için tıkla... 90x40 ve Üzeri 120x60 Klasse ve Xrades alınırmı bilemedim Son düzenleme: 22 Temmuz 2024
keremph dedi: Daha büyük ölçü dediğinizden kasıt 3XL gibi mi? Steelseries alacaksanız Edge olan modelini almanızı tavsiye ederim. Attığınız ürünlerden Hyperx olanı alabilirsiniz forumda tavsiye ediliyor. Genişletmek için tıkla... 90x40 ve Üzeri 120x60 Klasse ve Xrades alınırmı bilemedim