Mouse pad önerisi

HellFrozen

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba.
Mouse pad arayışı içerisindeyim, kaliteli bir mouse pad arıyorum oyun kullanımı için genellikle. Bu mouse pad hoşuma gitti kaliteli midir? Öneriniz var mı? (Max 70cm olmalı)
Saygılarımla.

Kaliteli hocam alabilirsiniz. Şu anda kullanıyorum rengi biraz daha maviye kaçıyor, onun dışında bir sorunu yok.

Bende kullanıyorum, beyaz aldığım için ve biraz da benim yüzümden çok kirleniyor.

Ondan korkmuştum bende bir fotoğrafını atabilir misiniz?
Bu konumda bolca resmi var hocam.

Öncelikle merhaba.
Mouse pad arayışı içerisindeyim, kaliteli bir mouse pad arıyorum oyun kullanımı için genellikle. Bu mouse pad hoşuma gitti kaliteli midir? Öneriniz var mı? (Max 70cm olmalı)
Saygılarımla.
O kadar kötü ki görseller, her görselde rengi değişiyor padin haha.
Bu konumda bolca resmi var hocam.
Ama mavimsi daha hoş duruyormuş, ben de alacaktım iyi oldu gördüğüm nasıl gözüktüğünü. Dokusu nasıl hocam bu klasik 100 tl lik mousepadlerden farklı mı, mouse algılama, kaymama sorunu yaşadınız mı hiç?

O kadar kötü ki görseller, her görselde rengi değişiyor padin haha.

Ama mavimsi daha hoş duruyormuş, ben de alacaktım iyi oldu gördüğüm nasıl gözüktüğünü. Dokusu nasıl hocam bu klasik 100 tl lik mousepadlerden farklı mı, mouse algılama, kaymama sorunu yaşadınız mı hiç?
Sorun yaşamadım, büyüklüğünü göze alarak seçim yapmanız iyi olur. Benim yurt odamdaki masanın %75'ini kaplıyor. Yani çok speed havası yok aslında, çok kaygan bir yapıya sahip değil. Bütçeniz doğrultusunda alınabilir, eğer bütçe yükselirse Klasse'nin ve Wraith'in e-sporcular için ürettiği mousepadleri tercih edebilirsiniz. Özet olarak, algılamama sorunu hiç yaşamadım, günlük kullanım ve oyunlar için ideal, bir e-sporcuyu tatmin etmeyebilir ama kafa dağıtmalık, çok kasmadan oyun oynayan biri için güzel.

Yine klasik siyaha kaldık o zaman hocam.
Zevkler ve renkler hocam...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı