Mouse pad önerisi

Bütçe
1300

Promos

Hectopat
Merhaba. Gladius 3 Aimpoint kullanıyorum, 79 gram ama skatezler dengeliyor. Normalde Spirit of Aim almayı düşünüyordum ama hem Speed hem hybrid olunca kafam karıştı. Bunlarla birlikte Longteng Huoyun gibi mousepad'ler kafamı karıştırıyor. Ne almalıyım?

Benim mouse 500 lira millet 1300'e mouse pad alıyor.

Wraith e-sportsdan Speed alabilirsin.

Hocam mouse pad alırken önemli olan marka değildir. Doku kalitesine bakman lazım. Ben şahsen ucuz bir tane aldım, hardcore oyun oynayan biri değilim. Ama illa hardcore oynamak istiyorsanız, bütçenizi biraz daha biriktirin nano kumaş tarzı alın.

Fiyat aralığı fark etmeksizin Steelseries Qck'dan kimsenin memnun olmayacağını düşünmüyorum. yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum daha geçtiğimiz sene yeniledim, o da kenarları ufaktan soyulmaya başladığı için.

hocam genelde önermiyorlar yazım hatasından muteliydim yazamadım

Wraith e-sportsdan Speed alabilirsin.

Çok kayar diye endişeleniyorum aslında Speed alacaktım.

Benim mouse 500 lira millet 1300'e mouse pad alıyor.

Hocam mouse 3.2kymış şu an hakkını vermek lazım bence.

@WerBeastDu hocam Speed mi daha mantıklı hybrid mi?

Son düzenleme:
SS QCK Edge alabilirsin dikişli kolay kolay yıpranmaz. Onun dışında Wraith'in mousepad'leri var onlardan öneririm. Mümkünse dikişli alın 1-2 tane dikişsiz mousepad'i eskittim 2 yıl içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…