WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 18 Ocak 2025 #11 Snorlazx dedi: Ben FPS oyunları için speed düşünüyordum, dediğin gibi mi yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir. Lakin genel olarak konuşursam hybrid ve control evet.
Snorlazx dedi: Ben FPS oyunları için speed düşünüyordum, dediğin gibi mi yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir. Lakin genel olarak konuşursam hybrid ve control evet.
Snorlazx Picopat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #12 WerBeastDu dedi: Kişiden kişiye değişir. Lakin genel olarak konuşursam hybrid ve control evet. Genişletmek için tıkla... Sağolasın dostum.
WerBeastDu dedi: Kişiden kişiye değişir. Lakin genel olarak konuşursam hybrid ve control evet. Genişletmek için tıkla... Sağolasın dostum.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 21 Ocak 2025 #13 WerBeastDu dedi: Ana amaç FPS oyunları ise hybrid veya Control. Genişletmek için tıkla... Hocam LoL Fortnite Valorant karışık oynuyorum. Birçok kişi Speed diyor soa için ama hybrid diyen de çok bayağı kararsız kaldım. Birçok kişi Speed diyor soa için ama hybrid diyen de çok bayağı kararsız kaldım.
WerBeastDu dedi: Ana amaç FPS oyunları ise hybrid veya Control. Genişletmek için tıkla... Hocam LoL Fortnite Valorant karışık oynuyorum. Birçok kişi Speed diyor soa için ama hybrid diyen de çok bayağı kararsız kaldım. Birçok kişi Speed diyor soa için ama hybrid diyen de çok bayağı kararsız kaldım.
Alperenzer0 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 480 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #14 Promos dedi: Hocam LoL Fortnite Valorant karışık oynuyorum. Birçok kişi Speed diyor soa için ama hybrid diyen de çok bayağı kararsız kaldım. Birçok kişi Speed diyor soa için ama hybrid diyen de çok bayağı kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Fortnite ve LoL için Speed Valorant icin hybrid daha uygun olur.
Promos dedi: Hocam LoL Fortnite Valorant karışık oynuyorum. Birçok kişi Speed diyor soa için ama hybrid diyen de çok bayağı kararsız kaldım. Birçok kişi Speed diyor soa için ama hybrid diyen de çok bayağı kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Fortnite ve LoL için Speed Valorant icin hybrid daha uygun olur.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 22 Ocak 2025 #15 Alperenzer0 dedi: Fortnite ve LoL için Speed Valorant icin hybrid daha uygun olur. Genişletmek için tıkla... Hocam Speed alacağım gibi Valorant'yu hızlı oynamak isteyen biriyim Fortnite falan oynayıp coda başlamak istediğimden ve sensim düşük olduğumdan Speed daha uygun gibi.
Alperenzer0 dedi: Fortnite ve LoL için Speed Valorant icin hybrid daha uygun olur. Genişletmek için tıkla... Hocam Speed alacağım gibi Valorant'yu hızlı oynamak isteyen biriyim Fortnite falan oynayıp coda başlamak istediğimden ve sensim düşük olduğumdan Speed daha uygun gibi.