R Rıza3 Decapat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #1 N1cht dedi: Sol ve sağ tık için gerekli değil hocam. Çok pahalı bir malzeme değil, denedikten sonra alınabilir. Genişletmek için tıkla... Mouse pad öneriniz var mı? Çok pahalı olmayan ama Speed olan o tarz. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2025
N1cht dedi: Sol ve sağ tık için gerekli değil hocam. Çok pahalı bir malzeme değil, denedikten sonra alınabilir. Genişletmek için tıkla... Mouse pad öneriniz var mı? Çok pahalı olmayan ama Speed olan o tarz.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.896 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #2 Rıza3 dedi: Mouse pad öneriniz var mı? Çok pahalı olmayan ama Speed olan o tarz. Genişletmek için tıkla... Ben Klasse Pro kullanıyorum. Mouse pad kısmında pek bir bilgim yok o kadar araştırmadım, fazla bir bütçe de ayırmak istemedim.
Rıza3 dedi: Mouse pad öneriniz var mı? Çok pahalı olmayan ama Speed olan o tarz. Genişletmek için tıkla... Ben Klasse Pro kullanıyorum. Mouse pad kısmında pek bir bilgim yok o kadar araştırmadım, fazla bir bütçe de ayırmak istemedim.