Hocam ben iki tür mouse kullanıyorum mesela. İş için Glorious elemnts ice benim favorim. Slında Speed bir mouse pad ve yüzeyi çok enteresan yumuşak ve şeffaf bir kaplamaya sahip. Ağır MX masters 3S farem iç. İn çok ideal geliyor. Temizlemesi de çok kolay. Neredeyse 2 senedir her gün mesaimde kullanırım. Hatta cam skatezli Mmouse'a geçmeden de oyun için de kullanıyordum. O nedenle çok kişiye önerdim.
Cam Gloriouus'un parlak yüzeyinde biraz yapıştığı için oyun oynarken Klasse'nin longteng kumaşlısını deneyeyim dedim ve hem pfte hem de cam skatezler için çok ideal olduğunu gördüm. Biraz zımpara gibi geliyor cilde ama mouse için hiç de öyle değil. Biraz giriş seviyesi bir longteng olmasına rağmen benim işimi görüyor. Özellikle desenine hayran kalmıştım. Wraith Speed of aim alabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla benzer kumaşilar. QCK+ gerçekten çok eleştirilen ve çok saçma şekilde deforme olup rahatsızlık veren bir model.
Bu arada daha önce de polikarbonat yüzey dfenedin Razer firefly V1 kullanarak. Onu da severdim ama bir arkadaşımdan hediyeydi, yüzeyi de biraz aşınmıştı. Ama Razer sphex V3 large deneyimledim ve çok hoşuma gitti. Sadece eğer direkt masaya koyarsanız çok ses çıkarıyor. Ama bir mouse pad üzerinde çok güzel olacaktır. Cam yüzeyi araatacağını sanmıyorum ve kullanması daha rahat.
Eki Görüntüle 2409044
Eki Görüntüle 2409045
Eki Görüntüle 2409042
Eki Görüntüle 2409039
Eki Görüntüle 2409046
Eki Görüntüle 2409040
Eki Görüntüle 2409041