Mouse pad önerisi

valoR0

Hectopat
Merhaba,

DeathAdder V3 kullanıyorum, yıllardır koldan ve düşük sens ile oynayan biriyim son zamanlarda yanlış ekipmanlar kullandığımı düşünmeye başladım. Kafam biraz karışık o yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Cam skatez mi kullanmalıyım, cam mouse pad mi, Speed mi, Control mü nasıl bir setup kullanmalıyım? Elimde stok skatez ve 2 mouse pad var QCK+ ve QCK heavy ikisinde de rahat bir şekilde mouse çeviremediğim kanısına vardım.

Cam için yorum yapabilir misin ona biraz merak sardım.
Cam deneyimlemedim ama hem ses yapması, hem yüzeyini sürekli temiz tutmanız gerekmesi hem de kol çorabı kullanmanız tavsiye edildiği için biraz bu oyun işin ekendinizi adamış olmanız gerekli. Ama ona alternatif olarak polikarbonat zeminli sert mousepad'ler de alternatif olabilir. Wraith'te vardı güzel bir model. Ya da Razer Syphex v3 dü sanırım sert mousepadlerden güzel bir seçenekti.

Cam deneyimlemedim ama hem ses yapması, hem yüzeyini sürekli temiz tutmanız gerekmesi hem de kol çorabı kullanmanız tavsiye edildiği için biraz bu oyun işin ekendinizi adamış olmanız gerekli. Ama ona alternatif olarak polikarbonat zeminli sert mousepad'ler de alternatif olabilir. Wraith'te vardı güzel bir model. Ya da Razer Syphex v3 dü sanırım sert mousepadlerden güzel bir seçenekti.
Anladım hocam, peki siz benim yerimde olsaydınız bu durumda ne yapardınız? Şöyle özetleyeyim: Genelde Apex Legends oynuyorum, bazen diğer FPS oyunlarını da oynuyorum. DADV3 stok skate ve QcK+ kullanıyorum. Nem tutma ve zor kayma gibi sorunlar yaşıyorum, bu yüzden speed bir düzene geçmek istiyorum. Siz olsanız nasıl bir kombinasyon yapardınız?

Hocam ben iki tür mouse kullanıyorum mesela. İş için Glorious Elemnts ice benim favorim. slında speed bir mousepad ve yüzeyi çok enteresan yumuşak ve şeffaf bir kaplamaya sahip. Ağır Mx Masters 3S farem iç.in çok ideal geliyor. Temizlemesi de çok kolay. Neredeyse 2 senedir her gün mesaimde kullanırım. Hatta cam skatezli mmouse'a geçmeden de oyun için de kullanıyordum. O nedenle çok kişiye önerdim.

Cam Gloriouus'un parlak yüzeyinde biraz yapıştığı için oyun oynarken Klasse'nin Longteng kumaşlısını deneyeyim dedim ve hem PFTE hem de Cam skatezler için çok ideal olduğunu gördüm. Biraz zımpara gibi geliyor cilde ama mouse için hiç de öyle değil. Biraz giriş seviyesi bir Longteng olmasına rağmen benim işimi görüyor. Özellikle desenine hayran kalmıştım. Wraith Speed of Aim alabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla benzer kumaşilar. QCK+ gerçekten çok eleştirilen ve çok saçma şekilde deforme olup rahatsızlık veren bir model.

Bu arada daha önce de polikarbonat yüzey dfenedin Razer Firefly V1 kullanarak. onu da severdim ama bir arkadaşımdan hediyeydi, yüzeyi de biraz aşınmıştı. Ama Razer Sphex V3 Large deneyimledim ve çok hoşuma gitti. Sadece eğer direkt masaya koyarsanız çok ses çıkarıyor. Ama bir mousepad üzerinde çok güzel olacaktır. Cam yüzeyi araatacağını sanmıyorum ve kullanması daha rahat.

20.jpg

21.jpg

72.jpg

25.jpg

22.jpg

26.jpg

70.jpg

Hocam ben iki tür mouse kullanıyorum mesela. İş için Glorious elemnts ice benim favorim. Slında Speed bir mouse pad ve yüzeyi çok enteresan yumuşak ve şeffaf bir kaplamaya sahip. Ağır MX masters 3S farem iç. İn çok ideal geliyor. Temizlemesi de çok kolay. Neredeyse 2 senedir her gün mesaimde kullanırım. Hatta cam skatezli Mmouse'a geçmeden de oyun için de kullanıyordum. O nedenle çok kişiye önerdim.

Cam Gloriouus'un parlak yüzeyinde biraz yapıştığı için oyun oynarken Klasse'nin longteng kumaşlısını deneyeyim dedim ve hem pfte hem de cam skatezler için çok ideal olduğunu gördüm. Biraz zımpara gibi geliyor cilde ama mouse için hiç de öyle değil. Biraz giriş seviyesi bir longteng olmasına rağmen benim işimi görüyor. Özellikle desenine hayran kalmıştım. Wraith Speed of aim alabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla benzer kumaşilar. QCK+ gerçekten çok eleştirilen ve çok saçma şekilde deforme olup rahatsızlık veren bir model.

Bu arada daha önce de polikarbonat yüzey dfenedin Razer firefly V1 kullanarak. Onu da severdim ama bir arkadaşımdan hediyeydi, yüzeyi de biraz aşınmıştı. Ama Razer sphex V3 large deneyimledim ve çok hoşuma gitti. Sadece eğer direkt masaya koyarsanız çok ses çıkarıyor. Ama bir mouse pad üzerinde çok güzel olacaktır. Cam yüzeyi araatacağını sanmıyorum ve kullanması daha rahat.

Eki Görüntüle 2409044
Eki Görüntüle 2409045
Eki Görüntüle 2409042
Eki Görüntüle 2409039
Eki Görüntüle 2409046
Eki Görüntüle 2409040

Eki Görüntüle 2409041

Hocam çok teşekkür ederim emeğinize sağlık gayet bilgilendirici oldu. Bu arada setup bayağı iyimiş iyi günlerde kullanın :) sanırım şansımı Wraith Speed of aimden yana kullanacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı