kerakf Picopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #1 Şu an xrades mouse pad kullanıyorum, düşük sens oynuyorum oyunları mouse Dareu A950 Pro skatezlerim dot skatez jade. Sizce Wraith'e geçmem gerek mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2025
Şu an xrades mouse pad kullanıyorum, düşük sens oynuyorum oyunları mouse Dareu A950 Pro skatezlerim dot skatez jade. Sizce Wraith'e geçmem gerek mi?
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.165 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #2 kerakf dedi: Şu an xrades mouse pad kullanıyorum, düşük sens oynuyorum oyunları mouse Dareu A950 Pro skatezlerim dot skatez jade. Sizce Wraith'e geçmem gerek mi? Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir?
kerakf dedi: Şu an xrades mouse pad kullanıyorum, düşük sens oynuyorum oyunları mouse Dareu A950 Pro skatezlerim dot skatez jade. Sizce Wraith'e geçmem gerek mi? Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.978 Makaleler 3 Çözümler 25 6 Mayıs 2025 #3 kerakf dedi: Şu an xrades mouse pad kullanıyorum, düşük sens oynuyorum oyunları mouse Dareu A950 Pro skatezlerim dot skatez jade. Sizce Wraith'e geçmem gerek mi? Genişletmek için tıkla... Bir sorun yoksa zevkine geçmiş olursun bence kayması falan hoşuna gitmiyorsa takılma hissediyorsan değiştir bence.
kerakf dedi: Şu an xrades mouse pad kullanıyorum, düşük sens oynuyorum oyunları mouse Dareu A950 Pro skatezlerim dot skatez jade. Sizce Wraith'e geçmem gerek mi? Genişletmek için tıkla... Bir sorun yoksa zevkine geçmiş olursun bence kayması falan hoşuna gitmiyorsa takılma hissediyorsan değiştir bence.
kerakf Picopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #4 XPlasma dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 1800 hocam Mantar09 dedi: Bir sorun yoksa zevkine geçmiş olursun bence kayması falan hoşuna gitmiyorsa takılma hissediyorsan değiştir bence. Genişletmek için tıkla... takılma falan hissetmiyorum hocam kalite için sordum
XPlasma dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 1800 hocam Mantar09 dedi: Bir sorun yoksa zevkine geçmiş olursun bence kayması falan hoşuna gitmiyorsa takılma hissediyorsan değiştir bence. Genişletmek için tıkla... takılma falan hissetmiyorum hocam kalite için sordum
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.112 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #5 Ace series spirit of aim veya spirit of aim Pro al geç.
tunahn_vrl Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 315 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 3.60ghz 2x8 gb 3000mhz ram rtx4060 8gb 128 bit 1tb samsung 970 evo m2 ssd Thermaltake 650w psu 165hz 1ms WARP Monitör Rampage Ally K11 Razer Deathadder Essential Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #6 kerakf dedi: Şu an xrades mouse pad kullanıyorum, düşük sens oynuyorum oyunları mouse Dareu A950 Pro skatezlerim dot skatez jade. Sizce Wraith'e geçmem gerek mi? Genişletmek için tıkla... Logitech G240 iyi bir tercih olacaktır.
kerakf dedi: Şu an xrades mouse pad kullanıyorum, düşük sens oynuyorum oyunları mouse Dareu A950 Pro skatezlerim dot skatez jade. Sizce Wraith'e geçmem gerek mi? Genişletmek için tıkla... Logitech G240 iyi bir tercih olacaktır.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.978 Makaleler 3 Çözümler 25 6 Mayıs 2025 #7 kerakf dedi: 1800 hocam. Takılma falan hissetmiyorum hocam kalite için sordum. Genişletmek için tıkla... Wraith Spirit of Aim Mousepad buna bakabilirsin.
kerakf dedi: 1800 hocam. Takılma falan hissetmiyorum hocam kalite için sordum. Genişletmek için tıkla... Wraith Spirit of Aim Mousepad buna bakabilirsin.
kerakf Picopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #8 Sizce Dareu A950 Pro'nun skatezlerini değişeyim mi agustos 2024'ten beri kullanıyorum.
malpts Picopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 642 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #9 kerakf dedi: Sizce Dareu A950 Pro'nun skatezlerini değişeyim mi agustos 2024'ten beri kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Performansinin kotulestigini hissettiyorsan değiş
kerakf dedi: Sizce Dareu A950 Pro'nun skatezlerini değişeyim mi agustos 2024'ten beri kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Performansinin kotulestigini hissettiyorsan değiş
kerakf Picopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #10 malpts dedi: Performansinin kotulestigini hissettiyorsan değiş Genişletmek için tıkla... Yani hocam sadece dot skatezlerin iyi kaydığını duyduğum için
malpts dedi: Performansinin kotulestigini hissettiyorsan değiş Genişletmek için tıkla... Yani hocam sadece dot skatezlerin iyi kaydığını duyduğum için