Mouse pad önerisi

AKA CABBAR JR

Kilopat
Benim bir kuşum var. Cennet papağanı. Sürekli mouse padi fareyi yemliyor. Sürekli mendille bilgisayar mouse pad falan siliyorum bunaldım. Leke tutmayan rahat kullanabileceğim kaliteli bir mouse pad arıyorum orta halkli F/P yardımcı olursanız sevinirim.

Cam mousepad tercih edebilirsin direkt ama çok önerilmiyor mouse'un sensörüne uyumsuzluklar çıkarttığı için.

Benim bir kuşum var. Cennet papağanı. Sürekli mouse padi fareyi yemliyor. Sürekli mendille bilgisayar mouse pad falan siliyorum bunaldım. Leke tutmayan rahat kullanabileceğim kaliteli bir mouse pad arıyorum orta halkli F/P yardımcı olursanız sevinirim.

FPS oyunu için mu alıyorsun hocam? Klasse Pro öneririm.

Cam mouse pad tercih edebilirsin direkt ama çok önerilmiyor farenin sensörüne uyumsuzluklar çıkarttığı için.

Bir de hocam cam mousepadler F/P ürünü olamıyor maalesef. Pahalilar.

Hocam şu yemleme işine çözüm olsun da fiyatının fazla bir önemi yok ya. Leke tutmasın yıpranmasın genelde LoL oynuyorum zaten SteelSeries Prime kullanıyorum.

FPS oyunu için mu alıyorsun hocam? Klasse Pro öneririm.

Bir de hocam cam mousepadler F/P ürünü olamıyor maalesef. Pahalilar.
Vallah en iyi seçenekler onlar. Öbür türlü "Speed" mousepad modellerine de bakabilirsin. Şimdi hepsinin yüzeyi aynı değil Speed olsalar bile ama kendim almasam da kuzenimin evinde incelediğim Wraith Sprit of Aim Pro Mousepad modeline de bakabilirsin. Pro olmasına da gerek yok normal versiyonu da olabilir aralarında sadece boy farkı var. Bende de zaten normal versiyonu var pro yerine.

link var mı hocam
Atayım hemen.

Wraith Spirit of Aim Mousepad (Pro olmayan standart versiyon Speed model)
Wraith Spirit of Aim Pro Mousepad (Pro olan Speed model)

Bu siteden 2 kez alışveriş yaptım birisinde şu "Pro olmayan" dediğim mousepad'i aldım diğerinde de Lamzu Thorn almıştım. Anlayacağın hepsi elime çok güzel kargolarla birlikte hızlıca ulaşmıştı.

Leke çok tutmazlar diye düşünüyorum diğer mousepad'ler kadar ama bazı Speed modeller için söylüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı