Asil39 Femtopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #1 Attack Shark X3 kullanıyorum ve FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum ve mousepadımdan memnun değilim. Yeni bir tane almayı düşünüyorum. Bunu buldum Link FPS ağırlıklı oyunlarda iş görür mü? Ya da sizin önerebileceğiniz bir mouse pad var mı?
Attack Shark X3 kullanıyorum ve FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum ve mousepadımdan memnun değilim. Yeni bir tane almayı düşünüyorum. Bunu buldum Link FPS ağırlıklı oyunlarda iş görür mü? Ya da sizin önerebileceğiniz bir mouse pad var mı?
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 21 Eylül 2025 #2 Klasse Pro - 10 Farklı Model Dikişli Kenar 90x40 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad (Drake Dawn, 90x40 cm) : Amazon.com.tr: Bilgisayar kendi kullandığım bir modem kumaş kalitesi üst yüzeyin kayganlığı olsun aşırı iyi bir mouse pad.
Klasse Pro - 10 Farklı Model Dikişli Kenar 90x40 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad (Drake Dawn, 90x40 cm) : Amazon.com.tr: Bilgisayar kendi kullandığım bir modem kumaş kalitesi üst yüzeyin kayganlığı olsun aşırı iyi bir mouse pad.