Mouse pad önerisi

lesuno

Picopat
Daha fazla  
Merhaba aktif olarak soa Speed kullanıyorum sıktı artık değiştirmem lazım glipmse veya Yuki poron düşünüyorum veyahut da bu civarlarda daha iyi mousepadlar var mıdır Speed Control fark etmez her türlü alışıyorum. Farem ATK leviatan.

Yuki ön sipariş zaten. Pulsar Hyperion Pro bakabilirsin.

Yuki ön sipariş zaten. Pulsar hyperion Pro bakabilirsin.

Nisanda kargolanacak diyorlar zaten sıkıntı olmaz benim için aralarında görsel dışında fark var mı?

Nisanda kargolanacak diyorlar zaten sıkıntı olmaz benim için aralarında görsel dışında fark var mı?

Yuki hakkında bilgi yok daha. Kalitesi hakkında kesin yorum yapamaz kimse. Bütçe o civarlardaysa Pulsar ya da Artisan daha mantıklı bence şu anda. Yüzey tercihine göre modellerine bakarsın.

Yuki hakkında bilgi yok daha. Kalitesi hakkında kesin yorum yapamaz kimse. Bütçe o civarlardaysa Pulsar'ya da Artisan daha mantıklı bence şu anda. Yüzey tercihine göre modellerine bakarsın.

Peki hocam fareyide değiştirmeyi düşünüyorum sol ve sag tık tutukluluk yapıyor gibi değişik bir sorunu var xlive V4 es önerir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…