Mouse pad oyunlarda çok kötü

Ediz41

Hectopat
Makaleler
2
90x40 ebatında düz siyah bir mouse pad aldım fiyatı da uygundu ancak ben fiyat için değil düz siyah olmasından dolayı aldım. Ancak bırakın oyunu günlük kullanımda bile çok vasat. Oyunlarda ani dönüş vs imkansız. Küçük boyutta ancak aşırı kaliteli öznerebileceiğiniz mouse varsa veya bunun bir çözümü varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Sens arttır.

Kaliteli mouse pad önerisi isteyen birine sens arttır diyecek kadar zeki olmayi nasıl basardiniz merak ettim.

Ayrıca öneri eylül ayinda istenmis muhtemelen mouse pad alinmistir bile.

Kaliteli mouse pad önerisi isteyen birine sens arttır diyecek kadar zeki olmayi nasıl basardiniz merak ettim.

Ayrıca öneri eylül ayinda istenmis muhtemelen mouse pad alinmistir bile.

Peki siz onun "veya bunun bir çözümü varsa" yazisini gördüğünüz halde bunu yazacak kadar zeki olmayı nasıl başardınız?

Peki siz onun "veya bunun bir çözümü varsa" yazisini gördüğünüz halde bunu yazacak kadar zeki olmayı nasıl başardınız?

Sorun mousepadin kendisiyken olmayan sens sorununun nesini çözüyorsunuz?

Yıllardır alıştigi sensi değişeceğine böyle oynamasi cok daha mantikli. Bunu bir kenara bıraksak bile yüksek DPI oynayan kişiler flick atip fareyi aniden cevirme gereksinimi duymuyor mu? Sonuç olarak yine mouse pad degisimine gidiliyor. Olmayan sorunlara çözüm aramayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…