Mouse pad Porge mi Klasse mi alınmalı?

wasgea

Picopat
Daha fazla  
Selamlar, yeni mouse pad almayi düşünüyorum fakat porge ve Klasse markaları arasında kararsız kaldım.

İstediğim modeller bunun gibi daha çok sade bir şey istiyorum sizce hangi markayı tercih etmeliyim.

yada önerebileceğiniz mousepad varmidir bu bütçelerde

Yaklaşık 8 aydır porge kullanıyorum çok leke tutuyor kalitesine lafım yok fakat porge alacaksan beyaz olan mouse pad alma.

Bende de porgenin mousepadi var arkadaşın dediği gibi bayağı leke tutuyor PC başında belli olmasa bile sıkıntılı. Klasse'yi bilmiyorum.

Klasse güzel hocam. Beyaz rengini hangi markadan alırsanız alın çok kir belli edecektir. Klasseden attığınızı kullanıyorum bu arada rengi daha koyu biraz maviye kaçıyor haberiniz olsun.

Klasse güzel hocam. Beyaz rengini hangi markadan alırsanız alın çok kir belli edecektir.

Hocam sadece beyaz yeri degil siyah yeri olsa bile leke yapıyor anlamış degilim her hafta yıkıyorum.

@Justt1670 @N1cht @Sukunanınteli @Justt1670
Klasse alacağım gibi peki Klasse marka önerebileceğiniz mousepadler var mi sade.

Hocam attıgınız linkteki Klasse'yi alabilirsiniz leke yapmaz gibi duruyor.

evet çok sade

sanki kırtasiyeden 50tlye almış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…