Yagizzw Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar yıkamak zorunda kalmıştım ve şu an gece haliyle güneş falan yok ve ben de hemen kurutmak istiyorum. Sizce saç kurutma makinesi zarar verir mi? Veya başka nasıl kurutabilirim?
Arkadaşlar yıkamak zorunda kalmıştım ve şu an gece haliyle güneş falan yok ve ben de hemen kurutmak istiyorum. Sizce saç kurutma makinesi zarar verir mi? Veya başka nasıl kurutabilirim?
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.457 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #2 Zarar çok az olsada verebilir kendisi kurusun en sağlıklısı odur.
Yagizzw Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #3 Burkil06 dedi: Zarar çok az olsa da verebilir kendisi kurusun en sağlıklısı odur. Genişletmek için tıkla... Hocam kendiliğinden kuruması için sandalyeye assam olur mu veya başka bir şeye.
Burkil06 dedi: Zarar çok az olsa da verebilir kendisi kurusun en sağlıklısı odur. Genişletmek için tıkla... Hocam kendiliğinden kuruması için sandalyeye assam olur mu veya başka bir şeye.
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.457 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #4 Yagizzw dedi: Hocam kendiliğinden kuruması için sandalyeye assam olur mu veya başka bir şeye. Genişletmek için tıkla... Olur bir şey olmaz sadece altında toz kalmasın ona yapışabilir. Şöyle hafiften peçete ile asıl suyunu alın kalanını bırakın daha hızlı kurur.
Yagizzw dedi: Hocam kendiliğinden kuruması için sandalyeye assam olur mu veya başka bir şeye. Genişletmek için tıkla... Olur bir şey olmaz sadece altında toz kalmasın ona yapışabilir. Şöyle hafiften peçete ile asıl suyunu alın kalanını bırakın daha hızlı kurur.