Mouse pad seçimi nasıl olmalı?

Bütçe
300

xBruno

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba bende Glorious Model D mouse var, mouse padimi değiştirmek istiyorum şu anda kullandığım mouse pad bu. XRades 24 Model Mouse pad 70x30 - 90x40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri (90x40) model olan ve bir şey fark ettim hep kullandığım tarafı değiştirdim klavyenin altına gelen kısmı mouse un altına aldım ve mouse daha hızlı hareket etmeye başladı. Yani kullandığım taraf daha yavaş kayıyor mouse ama hiç kullanmadığım klavyenin alt kısmına gelen tarafı kullanınca da mousu kontrol edemiyormuşum gibi geld. Bu yüzden değiştireceğim galiba ben kontrol mouse padleri daha çok seviyorum.
3 marka var ama modeller farklı 1. large model QcK Edge Serisi - Oyuncu Mousepad / bu kalın bana faydası olur mu? Large model QcK Heavy Serisi - Gamer Mousepad / https://www.itopya.com/hyperx-fury-s-pro-large-gaming-mouse-pad/ bir de Zowie var. Zowie mouse padlerini araştırmadım hangisi iyi zaten pahalı :) ama ben yine de koyacağım belki bir fikir çıkar Mouse Pad | ZOWIE TürkiyeHome

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı