Mouse pad tavsiyesi

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Şimdi okuyan ama ilerde işşiz.
G300S'in kendi orijinal mousepadini kullanıyorum ama yanlarda aşırı derecede açılma yaptı. Açılmaların olması kullanımıma engel değil. Ama yurtta kaldığımdan dolayı sürekli topla/dizden dolayı daha fazlaa zarar görüyor. Bu yüzden sürekli kullanabileceğim G300S'in mousepadi gibi kaygan mouse pad arıyorum.
Bütçe 50 TL civarı güzel marka ise arttırabilirim.
Boyut olarak 90x40, 90x30, 70x40, 70x30 cm (öncelik sırası soldan sağa) ek olarak 40x30 santimetrelik başka bir tane. (1 büyük 1 küçük şeklinde.)

G300s mousepadi gibi pürüzsüz.
G300s mousepadini ise yazın evde kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
G300S'in kendi orijinal mousepadini kullanıyorum ama yanlarda aşırı derecede açılma yaptı. Açılmaların olması kullanımıma engel değil. Ama yurtta kaldığımdan dolayı sürekli topla/dizden dolayı daha fazlaa zarar görüyor. Bu yüzden sürekli kullanabileceğim G300S'in mousepadi gibi kaygan mouse pad arıyorum.
Bütçe 50 TL civarı güzel marka ise arttırabilirim.
Boyut olarak 90x40, 90x30, 70x40, 70x30 cm (öncelik sırası soldan sağa) ek olarak 40x30 santimetrelik başka bir tane. (1 büyük 1 küçük şeklinde.)

G300s mousepadi gibi pürüzsüz.
G300s mousepadini ise yazın evde kullanacağım.
Çakma Razer ve Logitech mousepadlerin yüzüne bakma bile. XRades al geç, desenlilerde 40x40 yok, siyah modelde var 40x40 boyut.

Çakma Razer ve Logitech mousepadlerin yüzüne bakma bile. Xrades al geç, desenlilerde 40x40 yok, siyah modelde var 40x40 boyut.

Hocam hiç kullandınız mı memnun musunuz?

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkürler

Hocam son bir sorum olacak sizde bunun hangi modeli var renkler hangi durumda onu merak ettim de.
Siyah var bende. Renkte değişiklik yok. Bazen kirlendiği için lekeler falan oluyor tabii fakat yıkasam rengi hala siyah olur. Desenlileri bilmiyorum. Mouse pad çamaşır makinesinde yıkanabiliyor bu arada. Sabunla da yıkayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı