Mouse pad tavsiyesi

Bütçe
150

Rodian

Centipat
Daha fazla  
Merhaba mouse ve mouse padimi çok eski oldukları için yeniliyorum bugün Amazon da SteelSeries Rival 3'ü indirimlerle 230₺ ye aldım bunun yanına mouse pad de eklemek istiyorum hangi ürünü tavsiye edersiniz SteelSeries'in mouse padlarini gordum 130₺ civarına onu önerir misiniz ya da başka hangi ürünü tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler iyi sosyaller.

10 TL fazlasına QCK+ large var.

20TL Lik Yaygın Bi Mouse Pad İşinizi Görür

Büyük=daha iyi değil. Genede boyut konusunda alternatif olması açısından iyi.

20TL Lik Yaygın Bi Mouse Pad İşinizi Görür
Pahalı olanlar boşuna mı pahalı? Dediğiniz şey savma ve yanlış.

Büyük = daha iyi değil. Gene de boyut konusunda alternatif olması açısından iyi.

Pahalı olanlar boşuna mı pahalı? Dediğiniz şey savma ve yanlış.

Evet pahalı olanları boşuna pahalı örnek verecek olursak 50.000TL'lik arabada arabadır 500.000bin TL'lik arabada Aynıdır İkisde Ayağını Yerden Keser kesinlikle savmıyorum!

Evet pahalı olanları boşuna pahalı örnek verecek olursak 50.000TL'lik arabada arabadır 500.000bin TL'lik arabada aynıdır ikisde ayağını yerden keser kesinlikle savmıyorum!

Yani sen diyorsun ki 500bin TL'lik araba ile 50bin TL'lik araba aynı işlevi görüyor. Bakış açın çok garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…