Mouse pad ve klavye değiştirilmeli mi?

Mousepadim bugün elim ulaştı fakat fotoğrafta gördüğüm gibi süt beyazı çıkmadı. Temu'dan almıştım. Rengi beyazdan çok bildiğiniz gri. Bundan önce aldığım mouse pad de griydi. Anlamadım yani bembeyaz mouse pad üretemiyorlar sanırım.
Bir de zamanında siyah klavye almıştım. Sonrasında beyaz setup dizmeye başlayınca klavyeye beyaz puding keycaps taktım. Yine de tabanı siyah olduğu için biraz sırıtıyor gibi. Bunu satıp tamamen beyaz klavye alabilirim.
Siz ne düşünüyorsunuz, mouse pad ve klavyemi değiştirmeli miyim? Fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Hocam arada kontrast olması iyi olmuş kasanın siyahıyla falan. Mousepad sırıtmamış ama o fareye bu mousepad çok mantıklı değil. Bence bir tane Longteng tarzı daha gaming kıvamında kare mousepad'larden tercih edin. Hem alttaki mousepad daha geç kirlenir hem de daha geç deforme olur. Aim'iniz de daha güzel olur harici gaming mousepad ile. Benim de setup tamamen siyah ama ekipmanlardan bazılarını beyaz seçmekten çekinmiyorum. Hatta gri de olabiliyor.

Bu arada bu klavyenin kasası çıkabiliyor diye biliyorum. Yani tırnaklarından çıkarıp custom beyaz boyama da yapabilirsiniz kendiniz ince bir zımpara atarak falan. Videoları var Youtube'da.

Hocam bir ara üst düzey mousepad'ler kullanıyordum. Hatta artisan bile kullandım. Fakat e-spor tarzı mousepadlarin renkleri hep siyah olduğu için beyaz setup'a gitmez diye düşünüp buna geçtim. Ama fps oyunları için o tarz mousepadlar daha iyi haklısınız. Klavyeme gelecek olursak , atk rs7 pro kullanıyorum. Etrafını inceledim fakat nerden çıkıyor göremedim. Ama uğraşmam şahsen ya. Direkt satıp beyaz klavye alırım çok kafaya takarsam. Saolun yinede düşünceleriniz için.

Hocam monitörler beyaz satılsa onu da beyaz alırdım da maalesef öyle bir seçeneğimiz yok Mousepad hadi neysede klavyenin kasası biraz gözüme battı açıkçası. Bilmiyorum bunu satsam mı onu düşünüyorum. Saolun bu arada düşünceleriniz için.

Setup gayet iyi mouse pad gri durmuyor süt beyazı olsa daha kötü zaten gözünüze çarpar klavye bence çok iyi duruyor siyah ve beyaz ikilisi çok iyi uymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…