Merhaba 9000TL bütçe ile setupumu yenilemeye karar vermiştim, aldığım şeyler ile 9400 oldu çok fazla aşamam. Bana mouse pad ve klavye önerir misiniz? Switch fark etmez, sesi ve görünüşü güzel olsun yeter. Bir de %60 klavye olursa güzel olur, önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Attığım şeylerde gözünüze çarpan bir şey olursa söyler misiniz? En fazla 2 güne alacağım.
Aigo A100 Starry Blue Sarı Switch Mekanik Klavye - İngilizce Beyaz - Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
AIGO A87 Starry Blue Yellow Switch Mekanik Kablosuz Gaming Klavye (İngilizce) Beyaz - Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Mouse'um hızlıca sağ veya sola çevirdiğimde bir yerde takılı kalıyor ve istediğim yere gitmiyor. Fareyi 1000Hz de kullanıyorum ama sorunu anlamadım. YouTube'dan araştırdıklarım işe yaramadı. Mouse: Razer DeathAdder Essential.
Merhaba, Razer DeathAdder almak istiyorum bütçem düşük diye. (Fareyi kesinlikle beyaz istiyorum) bunu buldum ama birkaç kişiden kronik sorunlu olduğunu, scroll'unun bozulduğunu söyledi. Doğru mu? Herhangi bir kronik sorunu var mı?
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...