Mouse pad ve masa düzeni önerisi

Bütçe
sınırsız.

ByMachoo

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Laptopa ekstra 2 ekran siparişi verdim. 24 inç monitörler kullandığım masa 120x60 ebatlarında bunun üzerinde nasıl konumlandıracağım konusunda düzen önerisinde bulunabilecekler var mı?
Duruma göre 150x60 ebatlarında bir masa alabilirim. Aklımdaki düzen laptopun sağ ve soluna ekranları yerleştirmek ikisini de yatay şekilde duruma göre birini dikey kullanabilirim. Fakat bu düzen sadece masa aldığımda geçerli çünkü şu an kullandığım masanın sol tarafında oturuyorum sağ alt tarafında ürün gözleri bulunduğu için.
Aynı zamanda şu an da 80x30 bir mouse pad mevcut. Ben masayı kaplayan ürünler seviyorum aslında. SteelSeries'den bir mouse kullanıyorum yeni masa olursa 150x50 ebatlarında bir mouse pad bulamayacağım için buna alternatif veya 2 mouse pad tarzında kullanacağım. Şey aslında mouse pad olarak diyorum ama hem mouse için hem de masayı kaplayacak bir örtü gibi düşünebilirsiniz. Şu an da klassegear markasına ait 120x60 ebatlarında mouse pad bakıyorum fakat 60 cm ebatı tam kaplamada acaba kenarlar zarar görür mü diye endişeliyim. Bana masa düzeni ve mouse pad için önerilerde bulunabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahat bir alan istiyorsanız 2 adet monitör tutucu alabilirsiniz North Bayou ürünleri genelde kaliteli ürünlerdir öneririm.

düzen konusunda mantıklı olabilir peki mouse pad hakkında ebat onerınız ne olur 140x60 veya 160x60 masa için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı