erdemflx Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 290 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RADEON GRAPHİCS AMD RYZEN 7 5700U 16GB RAM 512GB Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #1 Gördüğünüz gibi yamuk nasıl düzelir bu? Dosya Ekleri WIN_20241109_15_15_28_Pro.jpg 120,5 KB · Görüntüleme: 70 WIN_20241109_15_15_31_Pro.jpg 120,5 KB · Görüntüleme: 65
The Notorious Kilopat Cep Doktoru Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #2 Ütü bas.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.159 Çözümler 96 9 Kasım 2024 #3 Üretim hatası değilse düzelir. Halının altına koyun.
erdemflx Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 290 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RADEON GRAPHİCS AMD RYZEN 7 5700U 16GB RAM 512GB Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #4 The Notorious dedi: Ütü bas. Genişletmek için tıkla... LED'li ama erimezmi.
The Notorious Kilopat Cep Doktoru Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #5 erdemflx dedi: LED'li ama erimezmi. Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyorum birader. 1-2 gün boyunca iki kitap arasında ya da halının altında falan beklet düzelir kendi kendine.
erdemflx dedi: LED'li ama erimezmi. Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyorum birader. 1-2 gün boyunca iki kitap arasında ya da halının altında falan beklet düzelir kendi kendine.
eminzsei Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 1.032 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #6 erdemflx dedi: LED'li ama erimezmi. Genişletmek için tıkla... O sorun bende de vardı ama ne yaptıysam düzelmedi bende gidip farklı bir ürün aldım ürününüz çöp olmadan iade edin bence.
erdemflx dedi: LED'li ama erimezmi. Genişletmek için tıkla... O sorun bende de vardı ama ne yaptıysam düzelmedi bende gidip farklı bir ürün aldım ürününüz çöp olmadan iade edin bence.
The Notorious Kilopat Cep Doktoru Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #7 The Notorious dedi: Şaka yapıyorum birader. 1-2 gün boyunca iki kitap arasında ya da halının altında falan beklet düzelir kendi kendine. Genişletmek için tıkla... Hafif düzelsin diye çok ısıtmadan ütü bastıktan sonrada bunları yapabilrsin. Süreci hızlandırır.
The Notorious dedi: Şaka yapıyorum birader. 1-2 gün boyunca iki kitap arasında ya da halının altında falan beklet düzelir kendi kendine. Genişletmek için tıkla... Hafif düzelsin diye çok ısıtmadan ütü bastıktan sonrada bunları yapabilrsin. Süreci hızlandırır.
erdemflx Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 290 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RADEON GRAPHİCS AMD RYZEN 7 5700U 16GB RAM 512GB Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #8 The Notorious dedi: Hafif düzelsin diye çok ısıtmadan ütü bastıktan sonra da bunları yapabilrsin. Süreci hızlandırır. Genişletmek için tıkla... Peki örtü arasına mouse pad i koysam ütülesem sorun olur mu?
The Notorious dedi: Hafif düzelsin diye çok ısıtmadan ütü bastıktan sonra da bunları yapabilrsin. Süreci hızlandırır. Genişletmek için tıkla... Peki örtü arasına mouse pad i koysam ütülesem sorun olur mu?
kfelek Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 655 Çözümler 11 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Görüntü Operatörü 9 Kasım 2024 #9 Düzelmez kankacım, RGB mouse padin kaderi budur. O borular kaydıkça misinaların arasında o ince ayarı yapmak çok zor. erdemflx dedi: Peki örtü arasına mouse pad i koysam ütülesem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... düzelmez dene istersen onun düzlenmeyle veya ütüyle alakası yok.
Düzelmez kankacım, RGB mouse padin kaderi budur. O borular kaydıkça misinaların arasında o ince ayarı yapmak çok zor. erdemflx dedi: Peki örtü arasına mouse pad i koysam ütülesem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... düzelmez dene istersen onun düzlenmeyle veya ütüyle alakası yok.
The Notorious Kilopat Cep Doktoru Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #10 erdemflx dedi: Peki örtü arasına mouse pad i koysam ütülesem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ledleri söküver zaten bi işe yaradığı yok oyun oynarken de göz alıyor. En azından çöp olmaz padin.
erdemflx dedi: Peki örtü arasına mouse pad i koysam ütülesem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ledleri söküver zaten bi işe yaradığı yok oyun oynarken de göz alıyor. En azından çöp olmaz padin.