Mouse pad yavaşlıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 70-80 TL'lik bir mousepadim var. Elim fazla terliyor ve mouse pad yavaşlıyor kullandıkça. Bunun bir çözümü var mı? Xrades RGB almayı düşünüyorum bu yüzden. Kalitesizliğinden mi kaynaklanıyor terden mi?

Mouse pad siyah renk ise bazılarının üstü kullandıkça beyaz pullanma gibi oluyor.
Sonrasında parladığından dolayı mouse lazeri ışığı yanlış yansıtıyor.

Son düzenleme:
Bende aşırı terleme olduğu için kısa sürede mouse pedin yüzeyi şaşırıyor ve dediğiniz yavaşlama oluyor. Valorant'ta fark ediyorum. Sizde de aynı durum mevcut olabilir. Çözüm olarak ise terleme pedleri var e-sporcuların kullandığı, onlara bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. 70-80 TL'lik bir mousepadim var. Elim fazla terliyor ve mouse pad yavaşlıyor kullandıkça. Bunun bir çözümü var mı? Xrades RGB almayı düşünüyorum bu yüzden. Kalitesizliğinden mi kaynaklanıyor terden mi?

Hocam 30TL'lik bir mouse pad kullanıyorum öyle bir sorunla daha karşılaşmadım. Aldığınız mousepadin linkini atarsanız belki sorunu çözeriz.

Xrades yerine biraz daha koyup QCK Edge falan alabilirsiniz. Xradesden daha iyi yine.

Mouse pad siyah renk ise bazılarının üstü kullandıkça beyaz pullanma gibi oluyor.
Sonrasında parladığından dolayı mouse lazeri ışığı yanlış yansıtıyor.

Sensör aşırı kötü değilse o kadar basit ayrıntılardan etkilenmez herhalde sensör. Benim Viper Mini'yi camın üstünde kullanmayı denedim. Ona rağmen sıkıntı çıkarmıyordu neredeyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı