Arkadaşlar merhaba. 70-80 TL'lik bir mousepadim var. Elim fazla terliyor ve mouse pad yavaşlıyor kullandıkça. Bunun bir çözümü var mı? Xrades RGB almayı düşünüyorum bu yüzden. Kalitesizliğinden mi kaynaklanıyor terden mi?
Mouse pad siyah renk ise bazılarının üstü kullandıkça beyaz pullanma gibi oluyor.
Sonrasında parladığından dolayı mouse lazeri ışığı yanlış yansıtıyor.
Bende aşırı terleme olduğu için kısa sürede mouse pedin yüzeyi şaşırıyor ve dediğiniz yavaşlama oluyor. Valorant'ta fark ediyorum. Sizde de aynı durum mevcut olabilir. Çözüm olarak ise terleme pedleri var e-sporcuların kullandığı, onlara bakabilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba. 70-80 TL'lik bir mousepadim var. Elim fazla terliyor ve mouse pad yavaşlıyor kullandıkça. Bunun bir çözümü var mı? Xrades RGB almayı düşünüyorum bu yüzden. Kalitesizliğinden mi kaynaklanıyor terden mi?
Mouse pad siyah renk ise bazılarının üstü kullandıkça beyaz pullanma gibi oluyor.
Sonrasında parladığından dolayı mouse lazeri ışığı yanlış yansıtıyor.
Sensör aşırı kötü değilse o kadar basit ayrıntılardan etkilenmez herhalde sensör. Benim Viper Mini'yi camın üstünde kullanmayı denedim. Ona rağmen sıkıntı çıkarmıyordu neredeyse.