Mouse pad yıkadıktan sonra nasıl kurutulur?

zınkbabake

Decapat
Daha fazla  
Mouse pad bayağı kirlenmişti. Bende temizledim ama aradan 9-10 saat geçti çoğu yer kuru ama alttaki kauçuk hâlâ ıslak çok değil ama hafiften ıslatacak kadar ıslak. Fön makinesinin soğuk modu ile kurutsam zarar verir mi? Ya da başka yöntemi var mı bunun?

Mouse padinizi fön makinesi ile kurutmayı düşünüyorsanız, cihazın soğuk ayarını kullanmanız en iyisi olacaktır. Ancak, fön makinesini mouse pad'e çok yakın tutmamaya özen gösterin, çünkü bu, padin üzerindeki baskıya zarar verebilir. Fön makinesini kullanırken, makineyi sürekli hareket ettirmeniz ve bir noktaya çok uzun süre tutmamanız önemlidir.

Benim temizleme yöntemim üstüne kolonya döküp birkaç peçete ile sildikten sonra bir ucundan iki elimle tutup kemerle vurur gibi koltuğa vuruyordum her tarafını birkaç saat sonra tertemiz oluyordu.

Mouse pad bayağı kirlenmişti. Bende temizledim ama aradan 9-10 saat geçti çoğu yer kuru ama alttaki kauçuk hâlâ ıslak çok değil ama hafiften ıslatacak kadar ıslak. Fön makinesinin soğuk modu ile kurutsam zarar verir mi? Ya da başka yöntemi var mı bunun?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben devamlı ya gölgede ya da kaloriferin 30 cm uzağına koltuğa sermek şartıyla kuruturum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı