Mouse pad yıkanmalı mı?

Makaleler
1
Şok'a arada gelen Rampage mouse pade sahibim. Kendisinden çok memnunum ancak çok olmasa da biraz Nescafe döküldü(şekerli). Peçete ile bastıra bastıra, Nescafe lekesi gelmeyene kadar sildim ancak hâlâ elim dedikçe bir ıslaklık geliyor ancak elim ıslanmıyor sadece hissiyat veriyor. Ne yapmalıyım? Yıkasam dikişli olmadığı için üstteki doku ayrılır mı? Yıkamalı mıyım?

Haftada 1 kere yıkıyorum kirlendiyse mutlaka yıka hiç bir zarar gelmez.

Yıka ve kurutma makinesi ile kurut, sorun olmaz.

Hocam dikiş yok ise yapılmasını çok önermem yoğun ıslak bez ile temizlenebilir SteelSeries mouse pad de bile açılma olmuştu çok alışkanlık haline getirmeyin.

O gelen padi ben de kullandım yıkadığım zaman bir sıkıntı olmamıştı kurumaya bırak ama doğrudan güneşe verme kurutur alt tarafı parçalanır, benimkine kola dökülmüştü.

Hocam dikiş yok ise yapılmasını çok önermem yoğun ıslak bez ile temizlenebilir SteelSeries mouse pad de bile açılma olmuştu çok alışkanlık haline getirmeyin.
Hocam haftada 1 kere yıkıyorum mouse pad imi hiç bir sorun yaşamadım ve mouse pad im dikişli.

Ilık su ve bulaşık deterjanı ile elinizle temizleyebilirsiniz. Eğer temizlemek için bez, sünger gibi şeyler kullanırsanız dokusunda bozulma olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…