Mouse pad yıkanmalı mı?

Az deterjanli su oluştur, padi içine koy elinle ovala.
Daha sonra saç kurutma makinesi ile uzaktan sakincene kurut.
Açık yerler oluşursa da istersen yapışıtır.
Duş jeli kullanacağım ben veya sabun. Başlıyorum şimdi dur bakalım ne olacak.

İnsan yıkar gibi duş jelinden sabununa kullandım ancak en sonda bir aptallık yapıp, iyice en küçük hale kıvırıp, bastırdım suyu gitsin diye ancak bu sefer de kasılma tarzı izler oluştu. Nasıl gider bu izler? Foto atacağım ancak mobilde atamıyorum.
Mikrofiber bez ile bastırmadan yapıyorum hiçbir sorun olmuyor yıkamayada gerek kalmıyor.

Hocam bakabilir misin sana zahmet.

Son düzenleme:
Duş jeli kullanacağım ben veya sabun. Başlıyorum şimdi dur bakalım ne olacak.

İnsan yıkar gibi duş jelinden sabununa kullandım ancak en sonda bir aptallık yapıp, iyice en küçük hale kıvırıp, bastırdım suyu gitsin diye ancak bu sefer de kasılma tarzı izler oluştu. Nasıl gider bu izler? Fotoğraf atacağım ancak mobilde atamıyorum.

Hocam bakabilir misin sana zahmet.

Hocam nasıl bir kasılma telefondan fotoğraf koyuluyor tekrardan bir kontrol edebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_20220329_211750.jpg
    IMG_20220329_211750.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20220329_211800.jpg
    IMG_20220329_211800.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 27
Hocam düzelir mi bilmem ama ters taraftan ağır bir kitabın altına koyup deneyebilirsiniz.
Gerçekten salağın önde gideniyim, tam korktuğum kısımı atlattım derken kendi elimle geçmeyecek iz bıraktım. Nasıl geçer hiç bilmiyorum. İlk geldiğinde de vardı ancak sonradan(halının altına vs koymuştum) geçmişti.

Gerçekten salağın önde gideniyim, tam korktuğum kısımı atlattım derken kendi elimle geçmeyecek iz bıraktım. Nasıl geçer hiç bilmiyorum. İlk geldiğinde de vardı ancak sonradan(halının altına vs koymuştum) geçmişti.

Hocam kendinize yüklenmeyin herkes yanlış yapabilir önemli olan ders çıkarmamız öncedende bu iz olup düzeldiyse şimdi de düzelir dediğim gibi ağır kitap ya da temiz iz yapmayacak ağır bir şeyin altına koyabilirsiniz.

Hocam kendinize yüklenmeyin herkes yanlış yapabilir önemli olan ders çıkarmamız öncedende bu iz olup düzeldiyse şimdi de düzelir dediğim gibi ağır kitap ya da temiz iz yapmayacak ağır bir şeyin altına koyabilirsiniz.

Hocam mousepadi halının altına koymaya karar verdim.
En alta(parke üstüne) bir kıyafet serdim(yeni yıkadım ya pis olmasın diye)
Kıyafet üstüne mouse pad koydum
Mouse pad üstüne kitap yığdım(her biri 4 kitaptan 3 sıra)
Üstüne de halıyı kapattım
Sorum ise: En alttaki kıyafeti kaldırmalı mıyım? Sert yüzeye mi temas etmeli yoksa dursun mu böyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı