Mouse pad yüzeyi kaygan değil

2 gün önce mouse padimi kirlenmesinden dolayı şampuan ve sünger ile yıkadım. İyice kuruttuktan sonra da kullanmaya başladım fakat yüzeyi gıcır gıcır olmuştu. Yani mouse yüzeyde hareket ederken ufak ufak takılıyordu takılma da denmez gıcır gıcır bir yüzeyde biraz yavaşlar ya eliniz, onun gibi bir şey. Bu durum CS:GO'da oyunumu çok etkiledi, LEM'den LE'ye düştüm. Mouse padsiz bile daha iyi flick atıyorum. Ortalama aldığım killin çok çok altında almaya başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim veya abicim neden şampuan ile mouse pad yıkıyorsun. Eline al çöp kutusunun üstünde çırp kullan yeniden?

Ben mouse Pad'i kolonya ile siliyorum. Yeni mouse pad al ve bir daha şampuanlama.

Hocam şampuan ile mousepad mi yıkanır? İsterseniz bir kere daha yıkayın ama bu sefer Technopat Sosyal'deki diğer konulara bakarak yıkayın. Eğer aynı devam ederse maalesef değiştirmek zorundasınız.

Hocam şampuan ile mousepad mi yıkanır? İsterseniz bir kere daha yıkayın ama bu sefer Technopat Sosyal'deki diğer konulara bakarak yıkayın. Eğer aynı devam ederse maalesef değiştirmek zorundasınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
TecoNe'nin videosundan görmüştüm hocam. Bahsettiğiniz konunun linkini atabilir misiniz acaba?

Hocam düz el sabunu ile bir leğende nazikçe çitileyin. Sonrasında sabun kalmadığından emin olana kadar durulayın. Ben şimdiye kadar 3 mouse pad kullandım, hepsinde bu işlemi uyguladım. Herhangi bir sorun olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…